Aabenraa Kommune

Smittetilfælde hjemsender 20 børn og fem ansatte fra Børnehuset Fladhøj

Del

På grund af en positiv COVID-19-test hos et barn fra Børnehuset Fladhøj er 20 børn og fem medarbejdere hjemsendt, da de er defineret som nære kontakter.

Efter sundhedsmyndighedernes anbefaling bliver 20 børn og fem medarbejdere fra Børnehuset Fladhøj hjemsendt som nærkontakter, efter at et barn har modtaget et positivt testsvar med COVID-19.

- Et barn fra Børnehuset Fladhøj er blevet smittet med COVID-19, derfor er forældre til børn, som er nærkontakter, blevet kontaktet, og de øvrige forældre har fået en generel information på intranetsystemet. Vi følger de retningslinjer, der er på området for nærkontakt, og vi har derfor hjemsendt de børn og ansatte, som er defineret som nærkontakt, siger Jacob Svarre Winter, der er dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum