Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Slutspurt om millioner af kroner til at genoprette København

Del
En særlig genopretningspulje fra Københavns Kommune er nu igen åben for ansøgninger. Der er tre millioner kroner tilbage af puljen på 10 mio., der skal være en hjælpende hånd til at sætte gang i hovedstaden igen.
Cecilia Lonning-Skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester i Kbh. Kommune
Cecilia Lonning-Skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester i Kbh. Kommune

Jublende københavnere, der så EM på storskærm på Kultorvet. Sprøde jazztoner i Nyhavn. Og verdens bedste ski-atleter, der drønede ned af Copenhill på Amager.

Københavnerne har i løbet af sommeren set på, og deltaget i, en række begivenheder, som har fået penge fra en særlig genopretningspulje fra Københavns Kommune.

Og nu åbner 2. og sidste ansøgningsrunde til puljen, hvor de sidste tre millioner kroner ud af den samlede sum på 10 mio. skal uddeles.

”Vi har indtil videre set en masse eksempler på præcis det, som puljen skulle bruges til. Nemlig en række sjove og glade arrangementer og festivaler til gavn for byens borgere. De har givet lys i øjnene og masser af grin og har vist københavnerne, at vi for alvor er på vej ud af coronaens skygge. Så nu skal vi bare have resten af puljen ud og skabe endnu mere glæde”, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V), der fik ideen til genopretningspuljen.

Vi skal ikke hjem, vi skal videre
Den særlige pulje på i alt 10 millioner kroner blev skabt i foråret til at lave bl.a. arrangementer, fester, kampagner og festivaler til gavn for erhvervslivet, borgerne og turismen i København.

I første runde blev syv millioner kroner uddelt til 16 ud af 70 ansøgninger, der indeholdt en lang række aktiviteter i resten af 2021.

Og nu skal de sidste tre millioner kroner altså deles ud.

”Jeg kan kun opfordre alle til at byde ind til den sidste ansøgningsrunde med nye ideer, der emmer af engagement, gæster og oplevelser. Som vi sagde denne sommer: Vi skal ikke hjem, vi skal videre”, siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Fristen til anden ansøgningsrunde er d. 28. september kl. 12.00, hvorefter Københavns Kommunes Økonomiudvalg vil godkende ansøgningerne på et møde d. 26. oktober.

Ansøgningsskema og yderligere oplysning om kriterier for udmøntning af genopretningspuljen kan findes på https://www.kk.dk/koebenhavns-kommunes-genopretningspulje

En liste over alle de aktiviteter, der har fået støtte fra genopretningspuljen i første ansøgningsrunde kan ses her: Notat_Pressemeddelelse_eDoc (kk.dk)

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Claus Bøggild, 22 82 84 37

Billeder

Cecilia Lonning-Skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester i Kbh. Kommune
Cecilia Lonning-Skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester i Kbh. Kommune
Download

Information om Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen



Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Offentliggørelse af whistleblowerordningens konklusionsrapport om forhold i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen26.4.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Som led i varetagelsen af whistleblowerordningen har Borgerrådgiveren i Københavns Kommune modtaget og fulgt op på i alt syv indberetninger vedrørende forhold i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Indberetningerne blev modtaget i perioden 26. januar til 25. februar 2022. De syv indberetninger angik forhold med relation til den daværende beskæftigelses- og integrationsborgmester. Citat fra Henrik Lund, administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune: ”Jeg er glad for, at vi nu har fået undersøgt de forhold, der tidligere har fundet sted i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Rapporten rejser kritik af blandt andet forskelsbehandling og et hårdt og dårligt arbejdsmiljø, som ikke har været sundt, og som ikke skulle have fundet sted. Det er vigtigt, at vi i forvaltningens nuværende ledelse kigger på, hvad vi i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen kan lære af det forløb, som whistleblowerordningens rapport afdækker, så

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye