Haderslev Kommune

Slut med byggesagsgebyrer fra 2018

Del

Nu er det slut med byggesagsgebyrer i Haderslev Kommune. Fra 2018 er regningen på nul kroner for byggesagsbehandling, hvad enten der er tale om privat eller erhvervsmæssig byggeri.

Når boblerne har lagt sig og de sidste raketter er fyret af, kan borgere og erhvervsliv i Haderslev Kommune glæde sig over, at de fremover ikke modtager nogen regning, når de skal have behandlet en byggesag.

”Vi har i forbindelse med budgettet vedtaget, at vi fra 2018 ikke vil opkræve byggesagsgebyrer fra hverken private borgere eller erhvervslivet. Vi vil skabe de bedst mulige rammer for både nye og nuværende borgere og virksomheder”, siger borgmester H. P. Geil

”Vi prioriterer byggeriet for at fortsætte den gode, positive vækst i Haderslev Kommune. Vi giver erhvervslivet gode muligheder for at realisere deres fremtidsplaner og fastholder en positiv udvikling i kommunen, så flere familier får lyst til at slå sig ned her”, siger H. P. Geil.

Afskaffelsen af byggesagsgebyret gælder for alt byggeri. Vilkårene for at realisere boligdrømme eller erhvervsprojekter er dermed forbedret i by såvel som i landdistrikterne.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum