Haderslev Kommune

Slut med byggesagsgebyrer fra 2018

Del

Nu er det slut med byggesagsgebyrer i Haderslev Kommune. Fra 2018 er regningen på nul kroner for byggesagsbehandling, hvad enten der er tale om privat eller erhvervsmæssig byggeri.

Når boblerne har lagt sig og de sidste raketter er fyret af, kan borgere og erhvervsliv i Haderslev Kommune glæde sig over, at de fremover ikke modtager nogen regning, når de skal have behandlet en byggesag.

”Vi har i forbindelse med budgettet vedtaget, at vi fra 2018 ikke vil opkræve byggesagsgebyrer fra hverken private borgere eller erhvervslivet. Vi vil skabe de bedst mulige rammer for både nye og nuværende borgere og virksomheder”, siger borgmester H. P. Geil

”Vi prioriterer byggeriet for at fortsætte den gode, positive vækst i Haderslev Kommune. Vi giver erhvervslivet gode muligheder for at realisere deres fremtidsplaner og fastholder en positiv udvikling i kommunen, så flere familier får lyst til at slå sig ned her”, siger H. P. Geil.

Afskaffelsen af byggesagsgebyret gælder for alt byggeri. Vilkårene for at realisere boligdrømme eller erhvervsprojekter er dermed forbedret i by såvel som i landdistrikterne.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum