Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skumringsvandring i sagnfolkets fodspor

Del

Onsdag den 5. maj fra kl. 20.45 til ca. kl. 22.15 er der skumringsvandring i Herlufsholmskoven og langs Susåen, hvor vi går i sangfolkets fodspor. Arrangementet er en del af den landsdækkende kampagne ”Sammen i bevægelse”, som Næstved Bibliotek og Borgerservice kører i uge 18-23.

Mens solen dykker ned under horisonten, og mørket begynder at brede sig, vil vi tage på skumringsvandring i sagnfolkets fodspor. Vi vandrer ind gennem Herlufsholmskoven og langs Susåen ved skumringstid. Undervejs vil to kulturformidlere fra biblioteket fortælle forskellige historier om mystiske væsner og sagn fra gamle dage. Det bliver med andre ord en aften, hvor vi bevæger os ud i naturen, ind i mørket og ned i underverdenen. Tør du tage med?

Vi mødes kl. 20.45 ved parkeringspladsen på nordsiden af Rådmandshaven ved udkanten af Herlufsholmskoven. Herfra går vi ad Hjertestien gennem Herlufsholmskoven og langs Susåen. Turen slutter, hvor den startede. Og den kommer til at vare ca. 1 ½ time.

Ikke for sarte sjæle
Husk passende tøj og fodtøj. Skumringsvandringen er ikke for små børn, dårligt gående og sarte sjæle!

Alt foregår udendørs, og vi overholder det udendørs forsamlingsloft samt øvrige retningslinjer omkring Corona. 

Deltagelse er gratis, men der er tilmelding på www.naesbib.dk. Der er et begrænset antal pladser.

Fakta: Sammen i bevægelse - Næstved Bibliotek og Borgerservice har sammen med landets øvrige biblioteker, Danmarks Radio og en række idrætsorganisationer fokus på bevægelse i den fælles kampagne ”Sammen i bevægelse”. I løbet af 2021 er målet at få endnu flere danskere op af stolene og i gang med at bevæge sig. Her behøver det ikke nødvendigvis at være motion i form af løbeture eller fitness. Det kan også være ganske almindelige hverdagsbevægelser som at slå græs, lege med børn/børnebørn eller at GÅ en tur på biblioteket - alt tæller!

Kontakter

Kulturformidler Lea Anna Petersen, telefon: 5588 4132, mail: lanpeet@naestved.dk

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum