Danske Spil A/S

Skrabede sig til kvart million og fejrede med langdistance-sushi

Del

En heldig spiller vekslede en lille gevinst til en meget større gevinst, og så blev familien i Jylland inviteret på digital sushi-middag.

En heldig spiller fra Næstved Kommune fik sig en ’vanvittig oplevelse’, da han i februar købte et skrabelod på Danske Spils hjemmeside. Men det hele startede med, at han vandt 80 kroner på en anden type skrabelod.

Da han havde vundet dem, brugte han pengene på et lod til spillet Heldig Kartoffel, og det var en god beslutning, for kort efter havde han vundet en kvart million.

-  Jeg sad og så på min telefon, og jeg så, at der var 250.000 på det første felt og 250.000 på det næste. Men så kom der ikke noget på de næste par felter. Pludselig stod der bare på skærmen: ”tillykke du har vundet”. Min hjerne var slet ikke med, for det gik så hurtigt, og man tænker jo, at det ikke sker for en selv. Det var en helt vanvittig oplevelse, jeg ville ønske, alle kunne prøve det, siger den glade vinder.

Langdistance-middag med familien

Han måtte dog lige tjekke det hele en ekstra gang, for at være helt sikker, så han gik hen til sin kone, der arbejdede hjemme og fik lov at tjekke sin spilkonto på hendes computer. Og den var god nok, men han troede ikke rigtig på det, før han havde trykket udbetal inde på sin spilkonto.

-  Alle var helt vilde. Mine børn var helt vilde, min kone var helt vild, og jeg ringede til min mor, og hun var også helt vild, siger manden, der i første omgang fejrede det med at bestille sushi til aftensmad til hele familien.

Han ringede også til familien i Jylland og sagde, at de kunne bestille sushi på hans regning, og så fik de fælles middag over internettet i bedste corona-stil.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum