Billund Kommune

Skole OL Finalen er også en folkefest – og alle kan bidrage

Del

Når konkurrencerne er færdige ved Skole OL Finalen, inviterer Billund Kommune alle til folkefest – og borgerne opfordres til at byde ind med aktiviteter.

11.000 børn fra hele landet kommer til Billund i dagene 14.-17. juni, når Billund Kommune er vært ved Skole OL Finalen. Finalen er dog ikke kun forbeholdt børnene, for Billund Kommune planlægger også folkefest om eftermiddagen og aftenen både tirsdag, onsdag og torsdag for alle borgere.

Programmet bliver afsløret på en senere dato, men man vil kunne opleve både gadeteater, musik, koncerter, opvisninger og prøve kræfter med nogle af disciplinerne fra konkurrencerne.

Har man som forening, organisation eller enkeltperson lyst til og mulighed for at bidrage til folkefesten, kan man også byde ind med aktiviteter til festdagene. Man kan byde ind med forslag på mail til knh@billund.dk eller på telefon 79727608. Sidste frist er søndag den 29. maj.

”Det er hele Billund Kommune, som er vært for Skole OL Finalen, og derfor er alle borgere inviteret med til den store folkefest, som vi holder eftermiddage og aftener i finaledagene. Det bliver en folkefest for, med og af borgerne, og derfor håber vi, at så mange som muligt har lyst til at byde ind med aktiviteter, til hvad der forhåbentlig bliver en uforglemmelig OL-fest,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget i Billund Kommune.

På billund.dk/skoleol kan man læse mere om finalen, folkefesten og melde sig som frivillig.

Fakta: Skole OL Finalen i Billund Kommune

Skole OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle Olympiske Lege for skoleever fra 0.-8. klasse, hvor klasserne konkurrer sammen som et hold. Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Atletik (DAF) står bag Skole OL, som støttes af Nordea-fonden, TrygFonden, Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond. Salling Group (repræsenteret ved Bilka) sponsorerer Skole OL.

I 2021-2024 er Billund Kommune som hjemsted for Børnenes Hovedstad vært for Skole OL Finalen. Værtskabet er støttet af Ole Kirk’s Fond.

Finalen holdes i Billund by - Børnenes Hovedstad, som er centrum for kommunens ambition om at udvikle børn og give dem kompetencer for livet gennem leg, læring og kreativitet. Billund Kommunes arbejde for og med børn har gjort, at kommunen har opnået UNICEF’s anerkendelse som landets første børnevenlige by og kommune.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum