Skjortekjolen – et must-have i garderoben

Del

Smukke og feminine kjoler hører hjemme i enhver kvindes garderobe, men nogle kjoletyper er naturligvis mere populære end andre. I øjeblikket er især skjortekjolen populær – ja, faktisk så populær, at den betragtes som et must-have i garderoben.

Der er mange gode grunde til at elske den kære skjortekjole. En af fordelene ved skjortekjoler er, at de er lette at style. Hvad end der står hverdag eller fest på programmet, så går man aldrig helt galt i byen med en skjortekjole. Det kan Mondo Kaos, der forhandler skjortekjoler i mange farver, størrelser og designs, bekræfte.

Skjortekjolen gør noget godt for kvindekroppen

Stor, lille, høj eller lav… det har ikke det store at sige; stort set alle kvinder vil nemlig kunne bære en skjortekjole med stil. Det klassiske design gør på alle parametre noget godt for den kvindelige figur, og derfor er sådanne kjoler da også populære hos mange kvinder. Mondo Kaos forhandler skjortekjoler i en lang række størrelser. Det gælder også plussize (op til 2XL, 3XL, 4XL og 5XL).

En skjortekjole er ikke bare en skjortekjole. Sådanne kjoler findes i mange stilarter. Hos Mondo Kaos er der rig mulighed for at købe neutrale skjortekjoler, men er man til noget mere spræl, så er der også rig mulighed for at købe både stribede, ternede og blomstrede skjortekjoler.

Den kvindelige figur fremhæves bl.a. takket være bæltet ved taljen.

Skjortekjolen var et hit i 1940’erne – og er det også i dag

Mange kvinder har først fået øjnene op for skjortekjolen inden for de seneste år, men kjoletypens historie går mange årtier tilbage. Faktisk skal tiden skrues helt tilbage til 1940’erne – i starten af 40’erne blev skjortekjolen primært brugt som hverdagskjole (til husarbejde og til at løbe ærinder). Tilbage i 40’erne var ikke mindst de blomstrede og ternede skjortekjoler sikre vindere. Meget vand er løbet gennem åen siden 40’erne, men det forholder sig fortsat sådan, at skjortekjoler med striber og tern er populære.

I dag betragtes skjortekjolen ikke kun som en praktisk hverdagskjole. Sådanne kjoler kan sagtens gå til både arbejde og studie, men kjolerne er mindst lige så oplagte til festlig brug. Og så er det en kjoletype, der kan bruges året rundt. Den store alsidighed er da også en af hovedårsagerne til, at efterspørgslen på skjortekjoler er stor.

Styling af skjortekjoler

En skjortekjole er et must-have – bl.a. fordi, at kjolen kan bruges til enhver lejlighed.

Hvad angår styling af skjortekjoler, så er der et utal af muligheder. En skjortekjole kan sagtens stå alene, men der er rig mulighed for at style kjolen med en pæn cardigan og et feminint tørklæde. I de kolde måneder kan kjolen bruges sammen med et par strømpebukser. Så kan man se smuk og feminin ud uden at fryse benene.

Skjortekjoler går endvidere glimrende til både flade og høje sko. Det bekræfter Mondo Kaos, der har set utallige eksempler på, at skjortekjoler kan gå til mange typer af sko. Med de rette sko og accessories kan outfittet piftes op eller nedtones, alt efter hvilket ønske man har. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mondo Kaos

Mondo Kaos
Birkegade 1
2200 Kbh. N

60951136https://mondokaos.dk/