SkillsDenmark

SkillsDenmark fejrer 25 års jubilæum

Del

I disse dage er det præcis 25 år siden engagerede ildsjæle indkaldte til en stiftende generalforsamling og fik nedfældet SkillsDenmarks første vedtægter. SkillsDenmark fejrer jubilæet med udgivelsen af et jubilæumsskrift.

Det har været 25 begivenhedsrige og succesrige år for SkillsDenmark. Fortællingerne i jubilæumsskriftet indeholder historier om store udfordringer, sjove anekdoter, flotte resultater og ikke mindst stærke samarbejder og partnerskaber, der har fået det hele til at lykkes.

”SkillsDenmark blev oprindeligt etableret, fordi man ønskede at sende talentfulde, unge danske håndværkere til WorldSkills, og se hvor det har bragt os. I dag afholder vi årligt DM i Skills med 300 konkurrencedeltagere og mere end 60.000 besøgende og er med til at synliggøre erhvervsuddannelsernes høje kvalitet og mange muligheder.

Derudover har vi et SkillsLandshold, der deltager både i EuroSkills og WorldSkills, og om tre år skal Danmark være værter for EuroSkills 2025 i Herning. Vi kan godt være stolte af SkillsDenmarks bedrifter de første 25 år”, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

En anden vigtig dagsorden for SkillsDenmark har alle årene været fokus på faglært arbejdskraft. Den dagsorden er stadig højaktuel.

”Erhvervsuddannelserne er det faglige grundlag for mange danske virksomheder, og de fantastiske opfindelser der gør Danmark større. Derfor har vi fortsat brug for stærke erhvervsuddannelser, der sikrer flere dygtige faglærte” siger Michael Boas Pedersen, næstformand i SkillsDenmark.

SkillsDenmarks 25 års jubilæum markeres af SkillsDenmarks bestyrelse og EuroSkills2025 med en SkillsLagkage og udgivelsen af et jubilæumsskrift.

Læs jubilæumsskrift 

Ønskes yderligere oplysninger kontakt venligst Rudi Damkjær, kommunikationschef i SkillsDenmark på tlf. 2092 3464

Links

Information om SkillsDenmark

SkillsDenmark
SkillsDenmark
Ny Kongensgade 15, 1. sal
1472 København K

http://www.skillsdenmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SkillsDenmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum