Aabenraa Kommune

Skærpet opmærksomhed hos dele af Bo & Aktivitet og Hjernecenter Syd i Aabenraa Kommune

Del

En medarbejder, som har været på arbejde på to bosteder under henholdsvis Bo & Aktivtet samt Hjernecenter Syd, er testet positiv for COVID-19. Aabenraa Kommune iværksætter derfor den fornødne smitteopsporing og teststrategi.

I tæt samarbejde med sundhedsmyndighedernes smitteopsporing har Aabenraa Kommune iværksat de nødvendige tiltag på dele af Bo & Aktivitet samt Hjernecenter Syd. Det sker, fordi en medarbejder, som har været på arbejde begge steder, er konstateret smittet med COVID-19.

- Vi tager alle de nødvendige forholdsregler. Vi får testet de relevante borgere og medarbejdere, og vi aflyser i den kommende tid de aktiviteter, der foregår uden for botilbuddene samt andre skærpede retningslinjer. Samtidig har vi hjemsendt de medarbejdere, som er defineret som nærkontakter til den smittede, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen.

Medarbejderne på de to arbejdspladser bærer værnemidler, og der samarbejdes tæt med relevante sundhedsmyndigheder. En podeenhed er med til at sikre, at flest muligt kan blive testet hurtigst muligt.

- Vi har orienteret alle pårørende til borgere på de to bosteder om situationen og de tiltag, der er blevet iværksat. Vi følger situationen tæt, lige som vi løbende følger med i, hvordan den generelle smittesituation ser ud i Aabenraa Kommune. Lige som i resten af landet udvikler den sig også i disse dage, siger Karen Storgaard Larsen.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum