NordicBet

Skæbnekamp venter for Thorup

Del

Taber FC Midtjylland til Randers, er Jess Thorup en færdig mand. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet, der blot betaler pengene 1,60 gange igen for et trænerskifte i Herning.

FC Midtjylland møder torsdag Randers FC i en kamp, som afgør hvilken af klubberne, der skal spille europæisk fodbold næste sæson. Meget tyder dog på, at kampen også kan blive afgørende for Jess Thorups fremtid som træner i hos Ulvene. Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos NordicBet.

”Jess Thorup må sidde meget yderligt i Herning. Det har på adskillige parametre været en meget skuffende sæson. Og selvom det skulle lykkes FC Midtjylland at kvalificere sig til Europa, så er det på ingen måde sikkert, at det er nok til at redde Thorup”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Klubben har det tredjestørste budget i ligaen, men formåede på intet tidspunkt at true FCK eller Brøndby. Samtidig måtte man se sig udspillet af Lyngby i kampen om tredjepladsen. Og at det ikke er lykkedes Thorup at integrere en kapacitet som Rafael van der Vaart på holdet, gør kun sagen værre.”

Er Jess Thorup fortsat træner for FC Midtjylland pr. 1. august?

JA                                       2,25

NEJ                                     1,60

Hvem vinder Europa League-playoff?

FC Midtjylland                1,63

Randers FC                   2,20
 

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum