Kurage A/S

Skab nye rum og zoner med akustisk rumdeler

Del

Et nytænkt design med 360° vendbare paneler hver ophængt i ét hjul i samme loftsmonterede skinne. Det er den enkle idé bag Slide Panel Flex, der forener afskærmning, rumdeling og lyddæmpning i ét system med stor designfrihed. Slide Panel Flex introduceres nu på messen Trends & Traditions i Kbh.

Skab nye rum i restauranten. Optimér de akustiske forhold på storrumskontoret. Nyd en behagelig zone i loungen eller en rolig atmosfære på caféen. Det er nogle af de nye muligheder, som det enkle, nyskabende Slide Panel Flex-system fra Kurage Acoustics kan bidrage med.

Større fleksibilitet og designfrihed
Introduktionen af serien Slide Panel Flex markerer et nybrud inden for indretningsmulighederne i bl.a. restauranter, kontorer, lounge-områder og caféer. Panelerne er forskydbare som traditionelle vægpaneler, men loftsmonterede i én og samme glideskinne i ét ophængspunkt.

Panelerne kan placeres i forlængelse af hinanden eller parkeres parallelt med pladsbesparende effekt til følge, og der er mulighed for en buet skinne på 90°. Den nye serie er således et særdeles fleksibelt system, både hvad angår indbygget funktionalitet og fysiske anvendelsesmuligheder:

-Slide Panel Flex kan integreres og passe ind i rigtig mange forskellige slags miljøer alt efter de individuelle behov og ønsker. Det er en meget fleksibel løsning, hvor panelernes akustiske kerne er lavet af naturlig mineraluld, og de kan alle dreje 360°, så man f.eks. kan skabe et næsten lukket rum eller dreje et enkelt panel som åbningen i det nye rum, siger Danny Andersen, Fischer Group A/S, som Kurage er en del af.

Æstetisk design med klassisk signatur
-Slide Panel Flex er klasse A absorbent. Samtidig er det æstetik på højt plan i kraft af designet, den synlige Kurage-signatur med sideliste i aluminium og tekstilerne fra Kurage Acoustics. Indbyggede magneter hjælper med at holde panelerne tæt sammen, når det nye rum er foldet ud, og betrækket er aftageligt, kan renses og er påsyet elastik, hvilket sikrer konstant udspænding af stoffet. Så det er både et akustisk fornuftigt, alsidigt, stilrent og meget langtidsholdbart produkt, da tekstilerne kan udskiftes.

Slide Panel Flex er den seneste tilføjelse til Kurage Acoustics, der i forvejen bl.a. omfatter det forskydbare Slide Panel-system, vægpaneler, bord- og gulvskærme samt akustikgardiner.

Se mere om Slide Panel Flex HER og besøg Fischers og Kurages stand på Trends & Traditions i Lokomotivværkstedet i Kbh. ons. d. 25/8 2021, hvor Slide Panel Flex præsenteres for første gang.

Kontakter

Danny Andersen, tlf. 7015 4055.

Billeder

Information om Kurage A/S

Kurage A/S
Holmstrupgårdvej 4
8220 Brabrand

86550700

Kurage A/S, Holmstrupgårdvej 4, 8220 Brabrand. Tlf 86550700 / 70154055. Info@kurage.com

Kurage A/S er en del af Fischer Group A/S, som med selskaberne Fischer Danmark A/S, Fischer International A/S, Blendex A/S, KvintBlendex AS, FönsterdesignBlendex og Kurage A/S er en af Skandinaviens største virksomheder inden for ind- og udvendig solafskærmning samt gardiner. Alle akustikløsninger fra Kurage A/S produceres på koncernens egen fabrik og forhandles i hele Norden.

Følg pressemeddelelser fra Kurage A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.