Bauer Media

Simon Makienok i nyt ærligt interview: Det har været en hård, sort – nærmest deprimerende periode.

Del

Professionel fodboldspiller Simon Makienok taler for første gang om sine to år på skadesbænken, om sin mors død, og om hvorfor valget faldt på Holland og Utrecht. Det gør han i Fodboldeffekten på Radio 100.

Han har været sat af holdet på grund af en knæskade, der har varet i to år. Nu er Simon Makienok tilbage og har med to mål i to kampe for den hollandske klub Utrecht skrevet begyndelsen på et nyt kapitel i en fodboldkarriere, der var ved at smuldre. På den baggrund har Oliver Routledge fra Fodboldeffekten på Radio 100 mødt Makienok i et usædvanligt fodboldinterview, der viser en åben, sårbar og meget ærlig side af den danske angriber.

Det skulle egentlig være en samtale om de vigtigste øjeblikke fra fodboldhistorien valgt af Simon Makienok. Men det blev en sjældent åben og ærlig fortælling om, hvad det har betydet for mennesket Simon Makienok at være sat uden for sit professionelle liv i to år:

”De sidste to år har været helt sindssygt hårde. Ikke bare som fodboldspiller, men også som menneske. Nærmest deprimerende faktisk. Jeg var bange for at skaden ville sætte en stopper for min karriere, og at jeg aldrig ville komme tilbage igen.”

28-årige Simon Makienok har oplevet mange op- og nedture i sit unge liv. Tabet af sin mor fylder naturligvis også meget for fodboldspilleren. Også dét fortæller Makienok om i Radio 100-podcasten:

”Efter jeg havde været et halvt år i Palermo, døde min mor. Det var en sort periode for mig, og eftersom jeg ikke spillede på holdet og min mor døde, mens jeg var der, stod det klart for mig at jeg skulle videre derfra så hurtigt som muligt.”

Til Oliver Routledge fortæller Simon Makienok også om, hvorfor han valgte at skifte til Holland og Utrecht i 2017:

”Jeg havde brug for at starte på ny, at finde en klub, hvor jeg kunne begynde forfra. Sportsdirektøren, som virkelig gerne ville have mig, da jeg spillede i Brøndby, var nu i Utrecht, og han kunne stadig lide mig. I bagklogskabens lys, burde jeg måske have skiftet til Holland, dengang jeg havde muligheden første gang”.


Fodboldeffekten
på Radio 100 med Simon Makienok kan høres som podcast her: https://radioplay.dk/podcast/fodboldeffekten/lyt/2021299/

Klip og citater fra programmet må bringes med Radio 100 som kildeangivelse.

Nøgleord

Kontakter

Programvært Oliver Routledge kan kontaktes på 25 54 51 79

Billeder

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Radio 100 ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, myROCK, Radio SOFT og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum