SikkerhedsstyrelsenSikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen får ny vicedirektør

Del

Frank Neidhardt tiltræder den 1. august som vicedirektør i Sikkerhedsstyrelsen. Han kommer fra en stilling som afdelingschef og medlem af koncernledelsen i Region Midtjylland.

Frank Neidhardt har solid erfaring med personaleledelse på højt niveau, og har siden 2011 ledet afdelingen for Indkøb og Medicoteknik i Region Midtjylland. Det er en afdeling, der består af 165 ansatte og seks kontorchefer. Frank har via sin nøgleposition i Region Midtjylland dokumenterede gode ledelsesmæssige resultater som medlem af koncernledelsen samt med ledelse af ledere. Og så har han en klar digital profil.

- Jeg glæder mig meget til at byde Frank Neidhardt velkommen i Sikkerhedsstyrelsen. Frank har solid erfaring med driftsudvikling, implementering og digitalisering. Den erfaring og de kompetencer er forretningskritiske for Sikkerhedsstyrelsen, når styrelsen skal løfte den fremtidige digitaliseringsmæssige opgave. Så vi har med Frank fundet det perfekte match, siger Lone Saaby, direktør i Sikkerhedsstyrelsen.

50-årige Frank Neidhardt er oprindeligt uddannet ingeniør og har siden 1991 arbejdet i det offentlige sundhedsvæsen. Han bestrider en lang række tillidshverv og har taget flere lederuddannelser.
- Det er en drømmestilling for mig, fordi den kombinerer ledelse på topchefniveau i en teknisk orienteret organisation med mit mangeårige personlige engagement for at kunne bidrage til at mindske risikoen for forskellige former for personskade, siger Frank Neidhardt.

Frank Neidhardt bliver som vicedirektør en del af Sikkerhedsstyrelsens direktion og får det ledelsesmæssige ansvar for styrelsens Center for Markedsovervågning.

Kontakter

Ønskes et interview med Frank Neidhardt, så kontakt venligst Mette Cramon - kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen – på 25431653

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Nørregade 63
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum