Niras A/S

Sikkerhed i højsædet på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro

Del

130 sikkerhedsmøder var med til at sikre et godt arbejdsmiljø i de 2,5 år, byggeriet af Fjordforbindelse Frederikssund stod på. Projektet viste, at høj sikkerhed begynder med den gode dialog mellem bygherre, entreprenør og rådgiver.

Kronprinsesse Marys Bro blev indviet den 28. september 2019.
Kronprinsesse Marys Bro blev indviet den 28. september 2019.

Store bygge- og anlægsprojekter er ofte farlige. Tunge maskiner kører, og det myldrer med mennesker på byggepladsen. Derfor er det uhyre vigtigt, at arbejdsmiljøet og sikkerheden på byggepladsen bliver prioriteret fra dag ét, så man kan forebygge og undgå arbejdsulykker.

Det gjaldt i høj grad også for projektet med at opføre den nye Fjordforbindelse Frederikssund, eller Kronprinsesse Marys Bro. Her indgik bygherre Vejdirektoratet og totalentreprenøren - et internationalt konsortium af italienske, spanske og belgiske entreprenører - i et tæt samarbejde med NIRAS’ arbejdsmiljøkoordinator Lars Jensen.

”Den gode dialog er vejen til et godt og sikkert arbejdsmiljø. Alle skal være bevidste om de risici, der er på byggepladsen. Ikke kun nu og her, men i alle faser af byggeriet,” siger Lars Jensen, der har stået i spidsen for arbejdsmiljøkoordinering.

Læs hele pressemeddelelsen på niras.dk her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kronprinsesse Marys Bro blev indviet den 28. september 2019.
Kronprinsesse Marys Bro blev indviet den 28. september 2019.
Download

Links

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum