Friendly PR

SIGNE SVENDSEN TAGER PÅ DANMARKSTOUR MED SIT HIDTIL STÆRKESTE ALBUM

Del
Signe Svendsen er aktuel med sit kritikerroste og dybt poetiske album 'Hvem Vil Ikke Elskes Igen'. Med pladen under armen tager hun nu på tour rundt i det danske land, flankeret af guitarist Lars Skjærbæk og pianist Palle Hjorth. Touren starter d. 4. november.
Foto: Søren Lynggaard
Foto: Søren Lynggaard


Fyens Stiftstidende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

GAFFA ⭐️⭐️⭐️⭐️ “…rummer en forunderlig autenticitet og særegen ro"

Jyllands-Posten ⭐️⭐️⭐️⭐️ “Et smukt, poetisk værk”


Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Kritikerne roser albummet til skyerne med særlig vægt på Svendsens evne til at dykke ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Nu drager Signe Svendsen på tour med albummet under armen. Med sig har hun guitarist og producer Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter og Marie Vilsbøll (VILMA) på synthesizere og kor. Sammen skaber de koncerter med nærvær, fortællinger og et rum til musikken, der bliver både storladen, helt intim og nærmest filmisk.

”Det bliver aftener med mørke og varme, til drømmerne og de stædigt elskende,” udtaler Svendsen.

Signe Svendsen og hendes veloplagte band kan opleves i hele Danmark i løbet af november. Se datoer i nedenstående.


Om Hvem Vil Ikke Elskes Igen

Med melankolien stående i døråbningen rækker Hvem Vil Ikke Elskes Igen ud efter kærligheden hos både elskeren, søsteren, ungdomskæresten og i en selv. Albummets ti sange er opstået i et tæt samarbejde med producer og medkomponist Lars Skjærbæk, men teksterne er udelukkende skrevet af Signe Svendsen. De løfter hendes format som singer/songwriter og manifesterer, at hun om nogen er garant for refleksion og oprigtighed. 

Om processen og albummet siger hun selv:

”Det her er første gang, jeg har skrevet musikken sammen med andre, hvilket har været en øjenåbner og enormt frisættende. Albummet er blevet til i en kreativ og fordomsfri storm, der faktisk har flyttet mig som menneske. Vi har skabt et nysgerrigt album, der kræver, at du hører efter.”

På albummet har en håndfuld dygtige danske musikere – Troels Skjærbæk, Mads Andersen, Palle Hjorth, René Damsbak, Live Johansson, Sara Indrio, Sofie Juliane Skjærbæk og Marie Vilsbøll – delt generøst ud af deres talent og musikken er mixet af Mads Brinch Nielsen (Folkeklubben, Carl Emil Petersen) og produceret af Lars Skjærbæk (Peter Sommer, Michael Falch, Søren Huss).


Signe Svendsen kan opleves her: 

04.11 SPILLESTEDET GNISTEN. Ry (UDSOLGT)

05.11 MUSIK & TEATER. Viborg 

06.11 MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus  

10.11 TURBINEN. Randers  

11.11 NØRREGADE 18B. Harboøre 

12.11 TØJHUSET. Fredericia 

13.11 MUSIKKENS HUS. Aalborg 

18.11 BASTIONEN. Nyborg  

19.11 DET RØDE PAKHUS. Skælskør 

23.11 HOTEL CECIL. København K 

25.11 KULTURSALEN AUGUSTENBORGHALLERNE. Augustenborg

Find billetter

Nøgleord

Billeder

Foto: Søren Lynggaard
Foto: Søren Lynggaard
Download
Foto: Søren Lynggaard
Foto: Søren Lynggaard
Download
Foto: Søren Lynggaard
Foto: Søren Lynggaard
Download

Information om Friendly PR

Følg pressemeddelelser fra Friendly PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Friendly PR