DSK - De Samvirkende Købmænd

Sig ja til valgkamp foran butikken

Del

Byrådskandidater skal have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for kommunalvalget den 21. november. Det mener De Samvirkende Købmænd

- DSK’s holdning er meget klar. Det er og bliver den enkelte købmænd, som bestemmer, hvem der må uddele hvad fra butikkens parkeringsplads eller foran butikken, hvis der – vel at mærke - ikke er tale om et offentligt areal, siger DSK’s adm. direktør John Wagner.

Han ser gerne, at de lokale politikere får lov at bruge kundestrømmen hos købmanden som platform for deres budskaber i valgkampen:

- Vi kræver, at politikerne lytter til os, når den lokale erhvervspolitik fastlægges. Så må vi også tillade politikerne at få vælgerne i tale, når de er på vej til og fra den lokale detailhandel. Det handler jo også om demokrati, samfundsansvar og lokalt engagement.

Forud for kommunalvalget for fire år siden blev flere byrådskandidater, der ville uddele valgmateriale foran butikker hos Coop og Dansk Supermarked, bortvist.

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum