Andel

Sidste chance for at stemme til Andels repræsentantskabsvalg

Del

Hvis du bor i Næstved eller Kalundborg Kommune, kan du stadig nå at være med til at bestemme, hvilke kandidater fra området der skal træde ind i energi- og fibernetkoncernen Andels repræsentantskab. Husk at afgive din stemme - deadline er den 22. marts kl.23.59.

Mange andelshavere i kommunerne Næstved og Kalundborg har de seneste uger sat kryds ved netop den kandidat, de mener skal træde ind i repræsentantskabet i den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel.

Deadline for at stemme til valget nærmer sig, og kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker opfordrer til, at man gør brug af sit valgkort, som er sendt ud med posten i den seneste tid:

”Andel er et andelsselskab, og når vi stemmer til vores valg, bidrager vi til medlemsdemokratiet og er med til at beslutte, hvilke kandidater, der skal have indflydelse på Andels udvikling. Vi håber, at rigtig mange vil være med til stemme.”

Andels repræsentantskab mødes fire gange om året og drøfter udviklingen i virksomheden, energisystemet og den grønne omstilling af det danske samfund. Derudover er det repræsentanterne, der vælger Andels bestyrelse – og som repræsentant har man selv mulighed for at stille op til Andels bestyrelse.

Bor du, eller har du sommerhus i Næstved eller Kalundborg Kommune, kan du sætte din stemme på en af de i alt 30 kandidater, der kæmper om 23 pladser. I Næstved konkurrerer 16 kandidater om 11 pladser, mens 14 kandidater konkurrerer om 12 pladser i Kalundborg.

Deadline for at stemme er den 22. marts kl.23.59. Du kan afgive din stemme på www.andel.dk/stem, hvor du samtidig deltager i lodtrækningen om en elcykel til at cykle foråret i møde på.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum