Andel

Sidste chance for at ansøge om 10.000 kr.

Del

Skal din fællesskabende forening eller aktivitet have del i Andels donationspulje på 100.000 kr.? Så er det nu, du skal søge. Deadline er den 10. marts kl.14.

Rollespilsborg, musikfestival eller nyt dykkerudstyr – der er blevet uddelt donationer til en bred pallette af forskellige modtagere, siden energi- og fibernetkoncernen Andel lancerede sit donationsprogram for otte år siden.

Lige om lidt er der deadline for koncernens 16. uddeling, som igen i år består af 10.000 kr. til ti foreninger i regionen. Eneste krav er, at aktiviteten eller foreningen skal være med til at styrke det lokale fællesskab i regionen, og at den foregår i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Om baggrunden for Andels donationsprogram fortæller kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker:

”Med vores støtte ønsker vi at styrke fællesskabet og mødet mellem mennesker. Derfor håber vi, at foreninger og aktiviteter, der netop har dette formål, kigger vores vej og sender en ansøgning afsted. I Andel tager vi ansvar som en ansvarlig og betydelig samfundsaktør. Det betyder bl.a., at vi hver dag gør vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab.”

Der er deadline for at ansøge om Andels donationsprogram den 10. marts kl.14, og ansøgningsformularen kan findes på andel.dk/donation.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum