SHADOW bliver nu tilgængelig for alle danskere og åbner for yderligere 70 millioner europæere

Del

Cloud service-specialisten SHADOW har netop announceret, at deres services nu kan anvendes i Danmark, sammen med 70 millioner af andre potentielle brugere i Europa.

Tilbage i maj præsenterede SHADOW for første gang deres strategiske vision for de kommende år. Der er siden sket en masse og SHADOW er nu blevet til et globalt cloud computing firma, styret af selveste Octave Klaba, som også er grundlægger af OVHcloud.
SHADOW fokuserer hovedsageligt på cloud computing gaming. Brugerne har via et månedligt abonnement direkte adgang til en virtuel high-spec PC og via internettet og bruge computeren som sin egen til spil, som ens egen computer ikke har kapacitet til at afvikle. Denne service har navnet Shadow PC.  Senere på året kommer SHADOW med et add-on produkt: Power Upgrade.

De første brugere der melder sig til Shadow PC i Danmark vil drage fordel af en ‘Early Bird’ discount.* Discounten er eksklusiv og findes i begrænset antal. Få en rabat på 5€ pr måned der vedbliver aktiv indtil abonnementet opsiges. Mere information findes på Shadow International.

SHADOW lancerede for nyligt en ny cloud storage løsning til både private samt virksomheder, denne har navnet Shadow Drive, samt en service for professionelle, Shadow Business Solutions. Derved har SHADOW nu positioneret sig selv som den definitive cloud platform for gamere, kreative samt virksomheder.

SHADOWs lancerede deres oprindelige produkt tilbage i 2016, hvor kunder blev tilbudt kraftfulde computere via the cloud. Det nytænkte SHADOW abonnement har en opdateret løsning: Mens grundprisen er 29,99€ om måneden, kan der nu tilbydes en sprit ny Power Upgrade for kun 14,99€ mere om måneden.

Den nye Power Upgrade vil være en PC med:

  • En AMD EPYC™ 7543P CPU med 4 cores og 8 threads
  • Kraftfuld high-end GPU, for eksempel: 
    • NVIDIA GeForce RTX™ 3070-class
    • NVIDIA’s tilsvarende grafikkort, der er skræddersyet til fagfolk
    • AMD’s seneste RDNA 2 baseret GPUs, inklusiv AMD Radeon™ PRO V620 GPU designet til cloud computing og gaming
  • 16 GB af RAM 

Power Upgrade vil blive implementeret i tilbagevendende mindre grupper fra d. 26. oktober, og uden køsystem. Power Upgrade vil være tilgængeligt (eller utilgængeligt) på SHADOWs webside afhængigt af status i din region.

Udover annoceringen af Shadow PC , som har fokus på slutbrugeren, har SHADOW også lanceret en service målrettet udenlukket til virksomheder i Danmark, denne har navnet  Shadow Business Solutions

Shadow Business Solutions giver virksomheder mulighed for at lave, organisere og få  adgang til en række af professionelle cloud computing enheder. Begynder med enkelte high-end workstations op til massiv regnekapacitet via servers. Samtidig drage fordel af høj streaming kvalitet, hurtig reaktionsevne samt nemt at bruge til en overkommelig pris. 

*kun for privat kunder. Priser og tilbud er forskellige til professionelle, tjek vores Shadow Business Solutions side ud og find detaljer.

Om SHADOW
Hos SHADOW stræber vi efter at blive den definitive cloud-platform for gamere, kreative og virksomheder, fordi vi tror på, at cloud-innovationer har potentialet til at bringe teknologisk frihed til alle. SHADOW leverer state-of-the-art cloud-oplevelse til forbrugere via sin originale Shadow-tjeneste og til professionelle via sine Shadow Business Solutions. Shadow har udviklet den første avancerede cloud-PC nogensinde til at spille, skabe og arbejde på enhver enhed. Shadow har mere end 150 ansatte baseret i Europa og Nordamerika. Besøg os på www.shadow.tech. Tjek de seneste nyheder på shadow.tech/blog, og følg dem på Twitter. 

Om OVHcloud
OVHcloud er en global spiller og den førende europæiske cloud-udbyder, der driver 400.000 servere på 33 datacentre fordelt på fire kontinenter. I 20 år har koncernen udnyttet en integreret model, der giver fuld kontrol over vores værdikæde, fra design af vores servere til styring af vores datacentre til organisering af vores fiberoptiske netværk. Denne unikke tilgang gør det muligt for OVHcloud uafhængigt at dække hele spektret af brugssager for vores 1,6 millioner kunder i 140 lande. OVHcloud tilbyder nu kunderne den seneste generation af løsninger, der kombinerer høj ydeevne, forudsigelig prissætning og komplet datasuverænitet for at understøtte deres uhæmmede vækst.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum