Sex & Samfund

Sex & Samfund finder ny vicegeneral internt

Del

JOBNYT: Nuværende administrationschef Kåre Månsson bliver ny vicegeneralsekretær i Sex & Samfund. Ved samme lejlighed udnævnes Jacqueline Bryld som ny international chef.

Det er et kendt ansigt, der sætter sig i stolen som ny vicegeneralsekretær i Sex & Samfund. Med øjeblikkelig virkning har generalsekretær Bjarne B. Christensen nemlig udnævnt nuværende administrationschef Kåre Månsson som ny vicegeneralsekretær:

- Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne og sikre den fortsatte strategiske udvikling af Sex & Samfund, siger Kåre Månsson, der har arbejdet i Sex & Samfund de seneste tre år.

Men det er ikke alene på vicegeneralsekretærposten, der kommer organisatoriske ændringer. Jacqueline Bryld, der siden 2005 har arbejdet i Sex & Samfund, først som advocacy-medarbejder og siden hen som leder af Privatsektor-enheden, bliver ny international chef. Det sker som et led i en sammenlægning af International afdeling og Privatsektor-enheden i Sex & Samfund:

Med disse organisatoriske ændringer får Sex & Samfund et rigtigt godt grundlag for at sikre både stabilitet i medarbejderstaben og gode rammer for organisationens planer i 2019, siger generalsekretær Bjarne B. Christensen:

- Kåre har de seneste år siddet helt centralt i Sex & Samfunds ledelsesmæssige rum, hvor strategier og processer er udviklet og har særlige kompetencer til at få de indre organisatoriske processer og systemer til bedst muligt at understøtte organisationens behov og krav fra donorer og andre interessenter.

- Med Jacqueline som ny international chef har vi fået en person, som kender Sex & Samfunds kerne, og som er den rette til at tænke sammentænkningen mellem vores internationale programarbejde og virksomheders involvering i kampen for seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder.

- Desværre betyder sammenlægningen af de to afdelinger, at vi kommer til at tage afsked med tidligere international chef Cristina Hanson, som har lagt en stor og afgørende indsats i opbygningen af gode partnerskaber i Syd samt i at etablere og udfolde vores strategiske partnerskabsaftale med Udenrigsministeriet, slutter Bjarne B. Christensen af.

Nøgleord

Kontakter

Information om Sex & Samfund

Sex & Samfund
Sex & Samfund
Lergravsvej 63, 2. sal
2300 København S

33 93 10 10https://sexogsamfund.dk/

Sex & Samfund kæmper for alles ret til at være den, de er, elske hvem de vil og få de børn, de ønsker.

Det har vi gjort i mere end 60 år. Men kampen fortsætter, fordi fordomme, diskrimination, sexsygdomme, uønskede graviditeter og mødredødelighed stadig ødelægger alt for mange liv både i Danmark og verden rundt.

Rettigheder i forhold til køn, krop og seksualitet er en holdningsmæssig og politisk kampplads. Sex & Samfund står som del af en stærk global bevægelse forrest i kampen for disse rettigheder og for at skabe opbakning i Danmark og i verden.

Følg pressemeddelelser fra Sex & Samfund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sex & Samfund

Danske Skoleelever, De Lærerstuderende og Sex & Samfund: Børnene taber, når vi ikke uddanner lærere i normkritik1.2.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Mandag morgen ringer det ind til Uge Sex – Sex & Samfunds årlige seksualundervisningskampagne, hvor mere end halvdelen af danske skoleelever deltager. Men alt for få lærere føler sig godt klædt på til den opgave, lyder det i et fælles debatindlæg i Politiken i dag fra Danske Skoleelever, Lærerstuderendes Landskreds og Sex & Samfund.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum