ServiceNow

ServiceNow: Lone Fønss Schrøder bliver medlem af det nyetablerede EMEA Advisory Council

Del

Erfarne virksomhedsledere vælger ServiceNow, når de største organisationer i EMEA har brug for hjælp til at løse udfordringerne ved den digitale omstilling og problemerne i forbindelse med pandemien

Lone Fønss Schrøder
Lone Fønss Schrøder

STOCKHOLM, SVERIGE, den 21. maj 2021 – ServiceNow (NYSE:NOW), der er førende inden for digitale workflows, offentliggør i dag, at de har nedsat EMEA Advisory Council, et uafhængigt råd bestående af erfarne virksomhedsledere med stor ekspertise fra nogle af de mest betydningsfulde brancher i Europa. Fra et nordisk perspektiv er det særlig glædeligt, at Lone Fønss Schrøder, som bl.a. sidder i bestyrelserne for Volvo Cars, Ikea-Gruppens holdingselskab, Ingka BV, og i selskaber i norske Aker Group, bliver en af rådgiverne.

Medlemmerne af rådet er nogle af de mest fremtrædende erhvervsledere inden for bank- og finanssektoren, telekommunikation og energi. I kraft af deres ekspertise og erfaring vil ServiceNow kunne tilbyde endnu bedre støtte til virksomheders vækst og transformation.

"Selv virksomheder med de bedste idéer skal hurtigt kunne tilbyde kunder og medarbejdere gode oplevelser. I den moderne økonomi er helhedsforståelse, hurtig implementering og fleksibilitet afgørende for at opnå succes. Det er dét, ServiceNow kan bidrage med.Sammen med mine kolleger i rådet og resten af teamet i ServiceNow, hjælper vi virksomheder med at udvikle deres IT-platforme og opfylder alle deres behov for systemintegration," udtaler Lone Fønss Schrøder.

Ud over Lone Fønss Schrøder består rådet af:

"Muligheden for at arbejde side om side med dette fremragende team af eksperter med deres dybe forståelse og store erfaring fra flere forskellige centrale brancher vil sætte os i stand til bedre at løse de måske største udfordringer, som virksomheder og organisationer vil komme til at stå over for i en generation. I fællesskab vil vi kunne hjælpe vores kunder, ikke blot med at genopbygge deres virksomheder, men også med at omdefinere dem, så de kan blomstre," forklarer Paul Smith, President for EMEA hos ServiceNow.

"Allerede i dag samarbejder vi med mange af verdens største og mest velansete virksomheder med henblik på at hjælpe dem med deres digitale omstilling og genopfinde deres kernevirksomhed. Vi står også for den digitale rygrad i de løsninger, der håndterer den måske mest udfordrende arbejdsproces i vores levetid, nemlig vaccineudrulningen. Sammen med NHS Scotland, den tyske delstat Nordrhein-Westfalen og Røde Kors i Tyskland, DRK, i Sachsen hjælper vi med at sørge for, at millioner af mennesker bliver vaccineret."

Nedsættelsen af et Advisory Council vil også give ledelsen i ServiceNow endnu bedre forståelse for hvad bestyrelser og ledelser har fokus på og hvordan ServiceNow bedst kan støtte virksomhedernes vækst, omstilling og indtjening.

Lone Fønss Schrøder

Lone kommer til ServiceNow med en stærk baggrund med hensyn til at skabe værdi for investorer og aktionærer. Hun blev administrerende direktør for et Maersk selskab for første gang som 28-årig og begyndte sin karriere i bestyrelseslokalerne i en alder af 32. Hendes arbejde foregår mange steder verden og inden for en række forskellige brancher. I dag arbejder hun bl.a. med at udvikle den mest innovative blockchain-teknologi i Concordium, sammen med nogle af verdens bedste udviklere, krypteringseksperter og skabere af økosystemer. Hun er en mester i at kombinere etablerede virksomheder med den nyeste teknologi og forny forretningsmodeller. Ud over rollen i ServiceNows Advisory Council er Lone adm. direktør for Concordium og sidder i bestyrelserne for Volvo Cars, Geely Sweden, Ingka BV (Ikea-koncernen), Aker Solutions, Aker Horizons og Akastor.

Nøgleord

Billeder

Lone Fønss Schrøder
Lone Fønss Schrøder
Download

Information om ServiceNow

ServiceNowAbout ServiceNow

ServiceNow (NYSE: NOW) is making the world of work, work better for people. Our cloud-based platform and solutions deliver digital workflows that create great experiences and unlock productivity for employees and the enterprise. For more information, visit: www.servicenow.com.

© 2021 ServiceNow, Inc. All rights reserved. ServiceNow, the ServiceNow logo, Now, and other ServiceNow marks are trademarks and/or registered trademarks of ServiceNow, Inc. in the United States and/or other countries. Other company names, product names, and logos may be trademarks of the respective companies with which they are associated.

Følg pressemeddelelser fra ServiceNow

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.