Sennheiser

SENNHEISER LANCERER DERES FØRSTE HIGH-END SIKKERHEDSHEADSET

Del

Sennheiser er gået sammen med sikkerhedsfirmaet Kudelski Group om at udvikle et Bluetooth-headset med hardwarebaseret kryptering, der giver sikker end-to-end-stemmekommunikation mellem headsets. Det nye Secure Headset giver brugeren sikker VoIP-kommunikation til kompatible mobile enheder ved at integrere WHITE NOISE-kryptering i selve headsettet. Dette sikrer, at al kommunikation mellem headsettet og den forbundne mobilenhed ikke kan blive aflyttet. Løsningen understøtter højeste sikkerhedsniveau og komplet beskyttelse af samtaler og tekstbeskeder.

Headsettet udnytter Kudelskis store produktportefølje inden for IoT-sikkerhedsteknologi. Den robuste krypteringsteknologi er integreret direkte i det nye WHITE NOISE Secure Headset gennem secure element-hardware (SE). En tilhørende WHITE NOISE-app sørger for, at brugeren kan foretage sikre opkald, såvel som sende sikre gruppechatbeskeder.

Det nye headset indeholder Sennheiser lydteknologier, der er af højeste kvalitet i sin klasse. WHITE NOISE benytter tre digitale støjannullerende mikrofoner for at sikre en mere klar lydoplevelse.  SpeakFocus™-teknologien optimerer lyden af tale selv i larmende omgivelser, og WindSafe™-teknologien reducerer potentiel larm fra vind, hvis du opholder dig udenfor. Headsettet er også udstyret med Sennheisers Advanced Own-Voice Detection System, som hele tiden analyserer omgivelserne og reducerer dynamisk baggrundsstøj og andre stemmer, så brugerens stemme høres tydeligt under telefonsamtaler. WHITE NOISE har batteritid til 7 timers tale, så du uden problemer kan bruge headsettet en hel dag på kontoret eller på farten.

For mere information, besøg: www.sennheiser.com/whitenoise eller www.whitenoise.ch

Nøgleord

Kontakter

Sennheiser
Melanie Ibsen
Global Press Contact
T + 45 51 16 90 73

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

www.sennheiser.com

Om Kudelski Group

Kudelski Group (SIX: KUD.S) er en af verdens førende udbyder af digital sikkerhed og end-to-end-løsninger i konvergerende medier til den digitale underholdningsindustri, inklusive services og applikationer, som kræver adgangskontrol og rettighedsstyring for at sikre indtægter til digitale tv-, internet-, mobil- og interaktive applikationer. Gruppen tilbyder også løsninger og services til cybersikkerhed, der fokuserer på at hjælpe virksomheder med at vurdere deres ricisi og sårbarhed samt beskytte deres data og systemer. Kudelski Group er endvidere førende inden for teknologi til adgangskontrol og håndtering af mennesker eller køretøjer ved steder og begivenheder. Kudelski Group har over 5.300 udstedte og afventende patenter verden over- Virksomheden har hovedkvarter i Cheseaux-sur-Lausanne, Schweiz og Phoenix (AZ), USA. For mere information, besøg www.nagra.com.

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser