Bainan

Senior Executive fra BioNTech indtræder i bestyrelsen hos danske Bainan Biotech

Del

Arvind Hundal er blevet udnævnt til nyt medlem af bestyrelsen hos Bainan Biotech – et dansk biotek start-up, der udvikler en innovativ behandling af osteoporose i børn og unge. Arvind har sin nuværende stilling som Senior Vice President of Business Development hos det højt profilerede tyske selskab BioNTech.

Arvind Hundal. Medlem af bestyrelsen hos Bainan Biotech.
Arvind Hundal. Medlem af bestyrelsen hos Bainan Biotech.

Arvind har stor strategisk, videnskabelig og økonomisk erfaring inden for medicinsk udvikling fra både USA og Europa, og har omfattende erfaring inden for peptider og incretin hormoner. Hun har haft afgørende roller i forbindelse med finansieringen af adskillige farma og biotek virksomheder – bl.a. børsnoteringen af Zealand Pharma, Serie A investering til AstraZenecas spin-off Albireo og Novartis’ opkøb af Ziarco fra Pfizer.

”Jeg er meget glad for, at Arvind Hundal tiltræder vores bestyrelse. Arvind har stor erfaring med forretningsudvikling og bringer en velfunderet strategisk tankegang til virksomheden. Hendes bidrag til forretningsstrategien vil være meget værdifuldt for Bainan Biotech. Jeg ser virkelig frem til samarbejdet.”- Tue Emborg, MD, CEO og medstifter af Bainan Biotech.

”Bainan Biotech er en innovativ nystartet virksomhed på den danske biotek scene. Virksomheden har et intelligent, energisk team med den rette balance mellem iværksætterånd og solidt videnskabeligt fundament. Alle medarbejdere komplementerer helheden med forskellige kompetencer. Jeg ser frem til at blive medlem af bestyrelsen for at støtte selskabet på denne spændende rejse.” - Arvind Hundal, Ph.d., bestyrelsesmedlem hos Bainan.

Om Bainan Biotech
Bainan Biotech er et præklinisk start-up selskab, der kommercialiserer nye dobbeltvirkende GIP/GLP-2 peptidagonister, som hjælper unge patienter med osteoporose – en patientgruppe som pt. er uden godkendte behandlinger. Bainan har identificeret flere lovende lægemiddelkandidater, der øger kroppens knoglestyrkende hormonelle respons på næringsindtag, som en ny måde at behandle knogleskørhed på.

Bainan Biotech er finansieret af Novo Nordisk Fondens BioInnovation Institute og planlægger at rejse en Serie A investering i første halvdel af 2022 for at bringe deres udviklingskandidat gennem IND-forberedende studier og First-in-Human fase 1-studier.

Læs mere om Bainan Biotech på bainanbiotech.com

Nøgleord

Kontakter

For mere information kontakt:

Tue Emborg, MD, CEO & Co-founder af Bianan Biotech.
Mail: tue.emborg@bainanbiotech.com
Mobile: +45 2893 6889

Billeder

Arvind Hundal. Medlem af bestyrelsen hos Bainan Biotech.
Arvind Hundal. Medlem af bestyrelsen hos Bainan Biotech.
Download

Links

Information om Bainan

BainanFølg pressemeddelelser fra Bainan

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bainan