Danske Spil A/S

Sen Brøndby-scoring sender store gevinster til Nordsjælland

Del

To Oddset-spillere har formentlig jublet lige så meget, som Brøndby-spillerne gjorde det efter Superliga-sejren over Viborg.

Christian Cappis’ scoring til 0-1 i Viborg sikrede ikke blot tre point til Brøndby.

Den viste sig også at være en formue værd for to personer fra Allerød og Espergærde i Nordsjælland.

Begge havde nemlig en sejr til Brøndby på deres kupon, som de havde investeret henholdsvis 10 og 50 kroner i. Og det kan godt blive til en hel del penge, når kuponerne løber op i odds på cirka 2.080 og 1.271.

Helt præcist fik Oddset-spilleren fra Allerød, der havde spillet for en tier, 20.809,50 kroner ud af sine forudsigelser, mens Oddset-spilleren fra Espergærde, der havde spillet for 50 kroner, vandt 63.569 kroner.

- På den sidste kupon er der 11 kampe, og på intet mindre end seks af kampene er oddset over to og i nærheden af tre. Blandt andet har personen ramt en udesejr til AC Milan over Roma til odds 2,90 og samtidig forudset, at West Ham ville slå Aston Villa ude til odds 2,55, fortæller Daniel Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

På kuponen fra Allerød var der ni kampe. Heriblandt sejren til AC Milan og Silkeborgs sejr over SønderjyskE.

- Her er det mest bemærkelsesværdige nok, at kun en enkelt af kampene er under odds 2, nemlig odds 1,95. Resten af de otte kampe ligger alle mellem odds 2 og 3. Det er ret vildt at ramme så mange kampe med så relativt højt et odds, siger oddssætter Daniel Jensen.

Begge kuponer blev spillet online.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum