Danske Spil A/S

Selvmål fra Jonas Bager hjalp tipper fra København SV med at veksle 64 kroner til over en halv million

Del

Der skal både held og forstand til at tippe en 13’er, og begge dele var til stede, da 13 kampe i går blev afviklet præcist efter en dansk tippers forudsigelser.

Onsdag aften blev neglene efter al sandsynlighed bidt helt ned et sted i Sydhavnen. Her havde en Danske Spil-kunde nemlig givet 13 gode bud på 13 fodboldresultater. Vedkommende havde lavet et tipssystem med syv helgarderinger og tre halvgarderinger, og lagt et indskud på 64 kroner. Det skulle vise sig at være mere end fornuftigt i og med, at alle kampe gik hjem, og tipperen sidst på aftenen kunne stikke præcis 500.026 kroner i baglommen.

”Udover, at tipperen her selvfølgelig er dygtig, skal der også en god portion held til at lande sådan en kupon, da der var omkring 1% chance for, at netop denne kupon holdt hele vejen. Det er sådan, det er med tips – det spilles med hjernen, men man har næsten altid også brug for et rygstød fra Fru Fortuna. Vi er altid glade for at se, når det lykkes nogen at vinde en stor gevinst, og de har en særligt god oplevelse med at tippe,” siger Søren Marschall Augustesen, der er tips manager hos Danske Spil.

Held og forstand
Undervejs i aftenen var der en del hændelser, der skulle gå tipperens vej, og det er her, at både held og forstand skulle vise sig at blive afgørende.

”På et tidspunkt lavede danske Jonas Bager selvmål for Union St. Gilloise, så Club Brugge vandt 1-0. Her havde tipperen heldet med sig. Men Sevilla, en af kuponens største favoritter, fik kun 0-0 hjemme mod Mallorca, og den havde tipperen forudset. Derudover fik Celtic kun 1-1 ude mod Dundee United, hvilket mange andre tippere kiksede. Så det må have været en nær ved perfekt aften for tipperen her,” siger Søren Marschall Augustesen.

Det sker jævnligt, at både heldet og forstanden er med Danske Spils tipskunder. Det er tredje gang i år, at en tipper rammer den halve million, mens det til gengæld er sket fire gange i 2022, at en tipper har vundet 1.000.000 kroner på de 13 rigtige.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum