Seluxit

Seluxit annoncerer SLX Wappsto:bit

Del

Vil du se, om et brev er ankommet i din postkasse? Har dine udendørs eller indendørs planter brug for vanding? Har du brug for at vække dine børn med en alarm, mens du er på arbejde? Kun din fantasi sætter grænsen. 

BBC micro:bit er en populær mikrocomputer (i Danmark kendt fra DR ultra:bit), designet til undervisningsmæssige formål. Seluxit annoncerer nu et 5G NB-IoT-modul til micro:bit kaldet SLX Wappsto:bit. 

Med Wappsto:bit-modulet forbindes micro:bit til skyen, hvilket åbner op for et væld af nye muligheder. Nu kan den populære undervisnings computer blive forbundet til internettet, streame data og styres fra hvor som helst. 

Micro:bit kan udstyres med brugervenlige plug-and-play-komponenter, bruger træk-og-slip-kodning og har en verden af ​​eksterne sensorer til rådighed. Med Wappsto:bit kan du nu bygge dit eget internetforbundne sensorsystem og modtage dine data direkte på et online dashboard til nem fortolkning og analyse.

Wappsto:bit vil blive integreret i Microsoft MakeCode, som er det visuelle programmeringsmiljø, Microsoft har udviklet til børn som micro:bit kodes på.

Data som bliver indsamlet over Wappsto:bit bliver straks tilgængelige i et Wappsto-dashboard såvel som på apps til Android og iOS. Wappsto er en del af Seluxit IoT Solution Builder og muliggør data visualisering, dataanalyse, dataeksport, datadeling og mere.

Wappsto:bit udkommer i 3 versioner alt efter hvilket slags eventyr du skal på. 

  • SLX Wappsto:bit Basic med Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse
  • SLX Wappsto:bit NB-IoT med alle ovenstående, samt forbindelse via 5G NB-IoT
  • SLX Wappsto:bit NB-IoT + med alle ovenstående, samt en GPS til at holde styr på hvor din enhed henne i verden

SLX Wappsto:bit-serien er planlagt til lancering den 20. februar 2021.


Tirsdag den 12. januar afholder vi et live webinar, hvor vi fremviser SLX Wappsto:bit. For at tilmelde dig, brug følgende link http://bit.ly/38iDFbo

Om micro:bit
micro:bit er en computer i lommestørrelse, der har til formål at introducere børn for, hvordan software og hardware fungerer sammen. Den har et LED-lys display, knapper, sensorer og mange input / output-funktioner, der kan programmeres til at interagere med dig og din verden. The Micro:bit Educational Foundation er britisk nonprofitorganisation. Den blev oprettet med støtte fra b.la. BBC i september 2016 for at sikre en arv til det oprindelige BBC Make It Digital-projekt, hvor en million mikro:bits blev givet til britiske skolebørn. I Danmark kender vi bedst micro:bit fra ultra:bit, lanceret af DR i partnerskab med Center for Undervisningsmidler.

Om Wappsto af Seluxit
Wappsto tilbyder kraftfulde, intelligente applikationer og automatisering, der trækker på data fra forskellige kilder, der kan købes, deles og sælges. På den ene side tilbyder Wappsto værktøjer, der giver udviklere mulighed for at oprette IoT-applikationer som webapps med integrationer og automatiseringer. På den anden side er Wappsto en appstore og datamarked, inspireret af og modelleret på Apples AppStore, hvor udviklere og brugere kan dele eller sælge deres apps og data.


Simon Hviid Venning, Account Manager, Seluxit: +45 46 922 722, shv@seluxit.com

Kontakter

Links

Information om Seluxit

Seluxit
Seluxit
Sofiendalsvej 74
9200 Aalborg

46 922 722https://www.seluxit.com/

Seluxit kobler ting til internettet, fordi det optimerer systemer og sparer ressourcer og penge.

Det giver god mening for økonomien, for miljøet og for samfundet.

Seluxits IoT løsning reducerer udviklingstid og -omkostninger og minimerer derved risikoen ved at komme igang med IoT. Det gør at kunderne kommer hurtigere på markedet og dermed hurtigere får indtjening.

Vores end-to-end IoT løsninger bruges til energibesparelse, service effektivisering, uddannelse og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra Seluxit

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Seluxit

Seluxit announces the SLX Wappsto:bit7.1.2021 13:57:13 CET | Press release

Do you want to see if a letter has arrived in your mailbox? Do your outdoor or indoor plants need watering? Do you need to wake up your children with a buzzer while you’re at work? The only limit is your imagination. The BBC micro:bit is a popular pocket-sized computer that has been designed specifically for educational purposes. Seluxit now announces a 5G NB-IoT extension board for the micro:bit, called SLX Wappsto:bit. With the Wappsto:bit extension board, the micro:bit is connected to the cloud, opening up a wealth of new possibilities. Now, the popular educational computer for children can stay connected, stream data and be controlled from anywhere. The micro:bit features easy-to-use, plug-and-play components paired with drag-and-drop coding and a world of external sensors. With Wappsto:bit you can now build your own connected-sensor system and receive your data directly in a dashboard for easy interpretation and analysis. The extension board will be fully integrated in the Microso

Stor kunde i Smart Home segmentet forlænger aftale i yderligere 3 år28.9.2020 10:46:34 CEST | Pressemeddelelse

Vi er meget glade for at kunne meddele, at en af vores største kunder i Smart Home segmentet har valgt at forlænge aftalen med Seluxit med 3 år. Seluxit leverer en sikker, skalerbar, europæisk baseret IoT-Platform, der er konkurrencedygtig på pris, support og løbende bliver opdateret. Forlængelsen af aftalen vurderes at tilføre en omsætning over de næste 3 år på mellem 12 og 14 mio. DKK. Aftalen ændrer ikke ved de tidligere udmeldte forventninger for indeværende regnskabsår, som kommunikeret i forbindelse med publiceringen af Årsrapporten den 23. september i selskabsmeddelelse nummer 23. For yderligere oplysninger kontakt CEO Daniel Lux. Du kan også abonnere på vores investornyhedsbrev på https://www.seluxit.com/investors og få vores selskabsmeddelelser direkte i din mail boks. Følg desuden med i nyheder fra Seluxit på Hjemmesiden: https://www.seluxit.com/news LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/seluxit Facebook: https://www.facebook.com/seluxit

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum