sundhed.dk

Seks gode råd til dig, der vil slippe af med din spændingshovedpine

Del

Kender du også til spændinger i nakken og trykken for tindingerne? Så kan det være, fordi du er blandt de 80 procent af danskerne, som jævnligt har spændingshovedpine.

Når man har spændingshovedpine, skyldes smerterne ofte spændinger i nakke, skuldre og uden på kraniet, og kan føles som et trykkende bånd omkring hovedet.

Patienthåndbogen på sundhed.dk har opstillet seks gode råd til, hvad du selv kan gøre for at slippe af med spændingshovedpine:

  1. Spis regelmæssigt
  2. Afspænd nakke og skuldre
  3. Drik vand
  4. Få god søvn
  5. Vær fysisk aktiv
  6. Sørg for god kropsholdning og arbejdsstilling 

På sundhed.dk kan du læse  mere om spændingshovedpine, og hvordan du behandler det.

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

35 29 83 10https://www.sundhed.dk/

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

Nyt Behandlingstestamente giver borgere større medbestemmelse, når de skal dø3.1.2019 12:22Pressemeddelelse

Med det helt nye Behandlingstestamente på sundhed.dk kan du nu som borger oprette et juridisk bindende dokument, hvor du skriver, om du ønsker livsforlængende behandling som for eksempel genoplivning ved hjertestop i tre situationer: Hvis du ligger for døden, og behandlingen kun vil forlænge livet og ikke gøre, at du får det bedre eller får lindret dine smerter. Hvis du er så svækket af sygdom, ulykke eller alder, at du aldrig vil komme til at kunne tage vare på dig selv fysisk og mentalt. Hvis behandlingen kan betyde, at du overlever, men lægen vurderer, at de fysiske konsekvenser af sygdommen eller af selve behandlingen vil være meget alvorlige og lidelsesfulde. Juridisk bindende i modsætning til Livstestamente - Behandlingstestamentet er en udvidelse af det hidtidige Livstestamente, som har eksisteret i en årrække. Behandlingstestamentet giver borgerne flere valgmuligheder end Livstestamentet og er i modsætning til Livstestamentet juridisk bindende. - Fra nu af kan der ikke længere

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum