NordicBet

Sejrsstime gør AGF til bookmaker-favorit

Del

Selvom 1-0-sejren over Viborg ikke var nok til at sikre overlevelsen, vurderer NordicBet, at AGF er det stærkeste af de tilbageværende mandskaber i nedrykningsslutspillet.

Vanen tro har AGF’s sæson været præget af svingende form og hyppige kiks i begge ender af banen. Med tre sejre i træk virker det dog til, at holdet har fundet ind i en positiv rytme. Senest blev Viborg besejret med 1-0 i en flot kulisse på Ceres Park.

Den gode stime har bragt fodboldfeberen tilbage til Aarhus, og også bookmakerne virker til at være smittet. I hvert fald vurderer NordicBet, at AGF er det stærkeste mandskab af de fire klubber, der fortsætter i nedrykningsslutspillet. En aarhusiansk nedrykning står i odds 4,55. Det svarer til en chancevurdering på cirka 20 procent.

”Enhver, der følger AGF, ved, at man skal passe på med at lade sig rive med af stemningen i byen. Der skal ikke meget til, før folk taler om medaljer. Men kigger man på de sidste kampe, så mener vi faktisk for en gang skyld, at der er bund i optimismen. Truppen er stærk, og holdet kæmper virkelig for hinanden. Det samme synes vi ikke, man kan sige om Esbjerg”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Netop Esbjerg er NordicBets bedste bud på en nedrykker til odds 1,55, mens Horsens og Viborg følger i henholdsvis odds 2,00 og odds 3,15.

Med Superligaens nye struktur rykker et af de fire Superliga-hold i slutspillet direkte ned. De øvrige vil minimum få chancen for at redde sig via en playoff-kamp mod nummer to eller tre i NordicBet Ligaen. I øjeblikket sidder Skive og FC Helsingør på de to playoff-pladser i den næstbedste række.

Hvem rykker ned fra Superligaen?

Esbjerg         1,55
Horsens        2,00
Viborg           3,15
AGF              4,55

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Superligaen

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum