Molslinjen A/S

Sejl til Folkemødet fra København

Del

Bornholmslinjen sætter den legendariske bornholmerfærge, Povl Anker, ind på en helt speciel afgang til Folkemødet 2019. Povl Anker sejler onsdag den 12. juni fra København direkte til Bornholms hyldest til debat og demokrati.

Povl Anker sættes ind på en helt særlig Folkemøde-afgang fra København til Bornholm.
Povl Anker sættes ind på en helt særlig Folkemøde-afgang fra København til Bornholm.

For første gang bliver det muligt at sejle direkte fra København til Rønne til Folkemøde 2019. Den legendariske bornholmerfærge, Povl Anker sættes ind på en helt særlig afgang onsdag den 12. juni.

Bornholmslinjen har netop meddelt, at rederiet de kommende tre år er hovedsponsor for festen for debat og demokrati på Bornholm.

”Folkemødet er en fantastisk begivenhed på Bornholm, og her giver vi gæsterne til øen en mulighed for at tage hul på årets Folkemøde allerede på turen til Bornholm, fortæller Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Povl Anker sejler fra DFDS-kajen i København klokken 17.30 onsdag den 12. juni 2019. Seks timer senere lægger den til kaj midt i Rønne. På turen kan de op mod 1400 passagerer nyde en velkomstdrink og spise i restauranten eller få en omgang skipperlabskovs i bistroen og komme i den helt rigtige Folkemødestemning.

Povl Anker har siden 1978 leveret vital transport fra Rønne til både København, Køge, Ystad og Sassnitz.

”Det virker helt rigtigt at lade netop Povl Anker tage denne æresrunde omkring København og tilbyde transport til Bornholm og Folkemødet. Vi håber rigtigt mange vil benytte lejligheden til at komme til Bornholm på den helt klassiske måde, siger Jesper Skovgaard.

Turen med Povl Anker til Folkemødet sælges efter først-til-mølle-princippet og kan bookes nu på www.sejltilfolkemoedet.dk.

Kontakter

Billeder

Povl Anker sættes ind på en helt særlig Folkemøde-afgang fra København til Bornholm.
Povl Anker sættes ind på en helt særlig Folkemøde-afgang fra København til Bornholm.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/
  • Molslinjen råder i dag over tre moderne hurtigfærger på Kattegat; hurtigfærgen Max Mols og de to superfærger, Express 2 og Express 3, der er blandt verdens største katamaraner. Også bornholmerfærgen Povl Anker ejes i dag af Molslinjen.
  • Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på en overfart.
  • Molslinjen sikrer med Kattegat-ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland.
  • Molslinjen overfører mere end 1,3 mio. personbilsenheder og næsten tre mio. passagerer om året.
  • I sommeren 2017 satte Molslinjen sammen med Herning Turist Kombardo Expressen på hjul. En direkte lynbus mellem Aarhus og København. I dag køres der også mellem Aalborg og København samt ruten mellem Rønne og København.
  • Den 1. september 2018 overtog Molslinjen besejlingen af Bornholm. Bornholmslinjen sejler med superfærgen Express 1 mellem Rønne og Ystad og med den helt nybyggede fragt- og passagerfærge, Hammershus mellem Køge og Rønne og mellem Rønne og Sassnitz

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum