WATERZ.dk

Sebastian Kornum vinder VM-bronze i surf i Hvide Sande

Del

Der var jubel, da surferen Sebastian Kornum fredag eftermiddag hentede bronze ved VM i Windsurf Slalom, der blev afviklet i Hvide Sande. Kornum vinder bronzen i den sidste runde af hele VM´et.

Foto : Brian Engblad/ilostawavein79.com
Foto : Brian Engblad/ilostawavein79.com

Den 26 årige dansker har surfet godt ugen igennem, og har været oppe imod et stærkt internationalt felt.

Kornum vinder bronzen i den sidste runde af hele VM´et.

- jamen det føles helt exceptionelt. Jeg starter dagen med at lægge nummer fem, og kan så komme forbi de to tyskere (Gunnar Asmussen og Nicolas Prien, red.), der lå henholdsvis nummer tre og fire. Pulsen er stadigvæk helt oppe og det føles rigtigt godt, sagde Sebastian Kornum, da han kom ind på stranden og fik slutresutatet.

Sebastian Kornum har været hele følelsesregistret igennem i ugen. Han har svinget imellem en fjerde- og femteplads, og endte som nummer tre.

- det har været måske den hårdeste konkurrence i mit liv, fordi der har været hård vind og lave temperaturer. Rent fysisk kom vi på prøve, og derfor er det en fed følelse at stå her og have vundet bronze, siger Sebastian Kornum.

Han får dog ikke mulighed for at fejre bronzemedaljen, da han allerede i morgen skal surfe sidste stop på Den Danske Windsurf Tour (DM) i Ringkøbing.

Kroaten Enrico Marotti tog guldet, mens polakken Maciek Rutkowski tog sølvet - og mens bronzemedaljen altså gik til danske Sebastian Kornum.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Sebastian Kornum, tlf. 4111 0404
Christian Kjeldsen, Kommunikationschef WATERZ.dk, tlf. 2621 1145.

Billeder

Foto : Brian Engblad/ilostawavein79.com
Foto : Brian Engblad/ilostawavein79.com
Download

Information om WATERZ.dk

WATERZ.dk
WATERZ.dk
Nørregade 2B
6960 Hvide Sande

2128 3108http://www.waterz.dk

WATERZ - NATURE’S PLAYGROUND

WATERZ er et udstillingsvindue til hele verden for den storslåede og unikke natur, som danner rammerne om Skandinaviens største vandsportsfestival - fyldt med aktiviteter og konkurrencer for alle. Hvide Sande er samlingspunktet for vandsportens bredde og verdenselite, som sammen giver publikum en ekstraordinær oplevelse. Programmet indeholder en lang række breddeevents samt et IFCA verdensmesterskab i windsurf slalom.

WATERZ samler vandsportsgrene som windsurf, kitesurf, surf, wakeboard, SUP samt kajak og viser besøgende de mange muligheder, som vandsporten tilbyder. Alle besøgende har endda mulighed for selv, at prøve kræfter med vandsporten.

Bredden er vigtig for WATERZ! Alle kan være med, uanset niveau kan man blive en del af et stort internationalt surf event. Her kan den nystartede vandsportsudøver stå side om side med verdens bedste indenfor sin disciplin.

Når der ikke afvikles konkurrencer på vandet, vil der være aktiviteter i form af workshops med professionelle, test af nyt udstyr, show som udføres af de professionelle, live musik, kulinariske oplevelser med fokus på lokale råvarer samt fester, hvor gamle venskaber mødes og nye venskaber opstår.

Følg pressemeddelelser fra WATERZ.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WATERZ.dk