Det Kongelige Teater

Sebastian gæster Gamle Scene med sine ikoniske sange

Del

Sebastian har gennem flere årtier fortryllet både unge og gamle med sine ikoniske sange, og den 4. maj 2016 kan man opleve trubaduren i en helt særlig ramme, når han giver koncert på Gamle Scene.

Soundtracket til mange danskeres liv
Den danske sanger og sangskriver Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. Det er nok de færreste, som ikke har hørt om sange som Når lyset bryder frem, Ronja Røverdatter eller Romeo, og med de sange og mange andre har Sebastian formået at skabe soundtracket til mange danskeres liv.

Et af sangerens nyeste album, Så blidt til stede: solo live fra 2015, en sammensætning af optagelser fra Sebastians turné i 2014, indeholder ikoniske sange fremført med et helt særligt nærvær, og pladen blev vel modtaget med bemærkningen om, at Sebastian var vendt stærkt tilbage som livemusiker.

En live-oplevelse uden lige
Sebastian har høstet fem- og seksstjernede anmeldelser for sine koncerter de sidste par år, og er kaldt ”dette kongeriges ypperste sangskriver”. At opleve ham alene på scenen - blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange - er en helt speciel oplevelse i dansk musik.

Den musikalske variation, der præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på. Nostalgi og poesi på én og samme tid.  Der er lagt op til en fantastisk koncert, når han gæster Gamle Scene.

Læs mere om koncerten.

Billetter kan købes fra fredag den 4. december kl. 10.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum