Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Sebastian Band i Næstved

Del
Han er en af Danmarks allerstørste nulevende kunstnere, og endnu engang kan publikum møde legendariske Sebastian med hans band på de danske spillesteder. Den 15. oktober står han på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved.

På utallige opfordringer fra publikum er Sebastian Band igen at finde på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved, når han i efteråret stævner ud sin danmarksturné med titlen Aftentur & Stjerneskud. Sebastian og hans band er som altid garant for mindeværdige aftener for et medlevende publikum.

Publikum i Næstved kan opleve en forrygende aften med Sebastian og nogle af Danmarks mest legendariske musikere, og høre dem boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange: Når lyset bryder frem - Hvis du tror du er noget - Du er ikke alene - Romeo - Den lille malkeko - Stille før storm - Vind&vejrhaner - Her er en sang - Dejlig indeni - Sommerfuglen - Lille hjertesang - Danser på vulkaner - Vårvise - Med dig hele vejen - Hodja fra Pjort - Fuld af nattens stjerner - Kill your darlings - Rose - Den sidste vals - 80´ernes Boheme - Vindens glemte sange - Cirkusvognen - Nana - Det’sikkert bare om kærlighed.

Koncerten den 15. oktober på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved vil desuden byde på flere splinternye sange.

Søndag vil modtagere af Grønnegades Kaserne Kulturcenters nyhedsbrev få eksklusiv adgang til presale til koncerten, og får derved en mulighed for at komme til at sidde på lige den plads man drømmer om.

Billetsalget starter tirsdag den 31. januar kl. 10.00. Billetter kan købes på kulturcentrets hjemmeside www.gkkultur.dk og på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Her er der åbent alle hverdage kl. 10.00-15.00.

Med på scenen har Sebastian nogle af Danmarks bedste musikere. Holdet består af:
SEBASTIAN (vokal, guitar)
NILS HENRIKSEN (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
KLAUS MENZER (trommer) medvirket siden 1998
HENRIK “SP” POULSEN (bas) medvirket siden 2022
PERRY STENBÄCK (guitar og strengeinstrument, kor, mm.) medvirket siden 1999
GRY HARRIT (sang) medvirket siden 2009
ANNE SEIER (sang og percussion) medvirket siden 2018
PETER DENCKER (keyboards, harmonika, kor, mm.) medvirket siden 2018

Fotokreditering: Erling Madsen

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum