SEAS-NVE

SEAS-NVE’s netselskab bliver til Cerius

Del

Snurrende vindmøller, strålende solskin, lys og et helt nyt navn vil præge SEAS-NVE-koncernens netselskab fra 1. januar 2018.

SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.

Den første dag i det nye år skifter SEAS-NVE’s elnetselskab, SEAS-NVE Net navn til Cerius og selskabet får samtidig ny identitet. De karakteristiske grønne biler beholder deres farve, men der vil stå Cerius på siderne når sjællænderne møder dem i landskabet. Og hver enkelt ansat har selv fået lov at vælge, om de vil køre med vindmøller -, sole-, lys, huse eller et helt tredje logo på bilerne.

-Cerius er en omskrivning af Sirius, der er den klareste stjerne på den nordlige halvkugle. Navnet minder om det engelske ’serious’, der betyder seriøs.  Og sidst men ikke mindst rummer navnet ’us’, der betyder os eller fællesskab og at vi står sammen, som vi gør i et andelsselskab, siger Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE.

Cerius vil stadig være en del af SEAS-NVE-koncernen. Navneskiftet sker som led i en lovændring, der skal sikre at forbrugerne tydeligere kan skelne mellem energikoncernerns netselskaber og deres kommercielle aktiviteter. Adskillelsen skal være gennemført af alle energiselskaber til sommer. SEAS-NVE har gennem en længere periode arbejdet intenst med navneskiftet og er nu klar et halvt år før tid.

- Vi vil gerne gøre det nemt for forbrugerne at skelne mellem elnetselskabet og elhandelsselskabet, hvor du køber din strøm. Med navneskiftet bliver det tydeligt, at det er Cerius, der helt håndgribeligt sørger for, at der altid er strøm i kontakterne på Vest-, Øst-, Sydsjælland, Lolland, Falster og øerne.  At det er Cerius, der er ansvarlig for at opretholde den tårnhøje forsyningssikkerhed til regionens 390.000 husstande og virksomheder, som er vigtigere end nogensinde før. For uden strøm lukker Danmark. Det er også Cerius, der er garant for at elnettet er klar til fremtidens bæredygtige grønne forsyningsfremtid med vind- og solenergi. Og det er Cerius, der lynhurtigt rykker ud, hvis strømmen skulle gå, siger Jesper Hjulmand.

Den nye tydelige navneforskel på elnetforretningen og elhandelforretningen vil også hjælpe forbrugerne med at skelne mellem, hvad forskellige medarbejdere i SEAS-NVE-koncernen kan og må hjælpe med ifølge loven. Når kunden for eksempel får udskiftet en elmåler, så ved de færreste, at netselskabets montør for eksempel ikke må svare på spørgsmål om SEAS-NVE’s kommercielle produkter og tilbud. 

Det nye navn, vil være at finde på logoer, beklædning, websider og altså også på siderne af de karakteristiske grønne biler. Navneskiftet har samtidig været en anledning til at sætte ord på kernen i netselskabets identitet og ansvar:

Cerius – Strøm du kan stole på

Luften, du indånder, og vandet, du drikker. Stjernerne på himlen. Du tænker ikke over det. Det er der bare. Det samme gælder strømmen i væggen og lyset du tænder. Det virker bare – du tager det for givet. Det kan du også roligt gøre, for inde bag væggen, inde i målertavlen, nede i jorden og ude i landskabet arbejder Cerius hver eneste dag for at din forbindelse altid er den bedste. At der altid er strøm i kontakten.

FAKTA:

Sammen sørger to virksomheder for strøm til dig:
Elnetselskabet
  som ejer elnettet og elmålerne og elhandelselskabet, som du køber din strøm af og skal rette alle dine spørgsmål og henvendelser til.

Hvad betyder navneskiftet for dig?
Cerius er fortsat en del af SEAS-NVE-koncernen, og det er kun navn og visuelt udtryk, som ændrer sig. Alt andet er som tidligere og du skal derfor intet foretage dig

For yderligere information:

Thomas Plett Olsen, kommunikationskonsulent
tpo@seas-nve.dk
Mobil:: +4551530411

Nøgleord

Billeder

SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
Download
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
Download
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
SEAS-NVE Net skifter navn. Fra 1. januar 2018 hedder selskabet Cerius.
Download

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Ildsjælepris: Hun hædres for at aktivere en hel by29.9.2017 19:38pressemeddelelse

Lotte Krogh Nielsen bor i Stenlille, som hun lever og ånder for. I august samlede hun bl.a. 6000 mennesker – det tredobbelte af Stenlilles samlede antal indbyggere – til årets eventuge ”Sjov i Gaden”. Gennem flere år har hun arbejdet benhårdt for at skabe et andet billede end det ofte negativt portrætterede billede af livet i en lille by på landet. Hendes utrættelige indsats hædres nu, da hun modtager SEAS-NVE’s Ildsjælepris og 25.000 kroner.

En hjælpende hånd til lokale fællesskaber1.9.2017 06:00pressemeddelelse

Hvad har kodepirater, en biavler, en byggefestival, en veteranhave, en idrætsforening, en grundejerforening, en spillemandsforening, et forsamlingshus og en kræftforening til fælles? De har alle søgt og modtaget en hjælpende hånd fra SEAS-NVE’s donationsprogram til at udvikle deres lokale projekter tilbage i marts. Nu uddeles igen 100.000 kroner til ti forskellige fællesskaber i region Sjælland med deadline den 10. september.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum