SEAS-NVE

SEAS-NVE vinder udbud på forsyningspligt til naturgaskunder i hele Danmark

Del

Energistyrelsens udbud af forsyningspligt til naturgaskunder i hele landet blev vundet af energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE.

Det er første gang, der afholdes et national udbud, og hos SEAS-NVE glæder de sig over at få muligheden for at byde nye naturgaskunder velkommen i hele Danmark.

”Vi tilbyder altid kunderne høj kundeservice, attraktive vilkår samt konkurrencedygtige naturgaspriser. Vores pris i udbuddet var meget konkurrencedygtig, og blev den laveste. Jeg er glad for, at vi nu skal byde nye kunder velkommen hos os”, siger markedsdirektør Ole Vestergaard.

Resultatet af udbuddet betyder, at kunder, der fra den 1. april ikke aktivt vælger en gasleverandør, vil blive tildelt forsyningspligtprisen fra SEAS-NVE. Erfaringer viser, at det typisk sker, når kunder flytter eller ikke foretager sig noget, når en eksisterende leveringsaftale udløber.

”Det skal være vores ambition, at kunder, der ikke nødvendigvis er bevidste om aktivt at tilvælge os i første omgang, aktivt vælger at blive hos os efterfølgende. At vi vinder udbuddet, ser vi som vores mulighed for dialog med nye kunder, som forhåbentlig vil være interesserede i at vide mere om os og nogle af vores andre energiløsninger og energiprodukter”, fortæller Ole Vestergaard.

I de næste tre år har SEAS-NVE som Energistyrelsens udpegede forsyningspligtselskab, pligt til at levere naturgas til de forbrugere, der ikke allerede har en leveringsaftale. Prisen på forsyningspligtproduktet svarer til markedsprisen plus et pristillæg, som dækker leverandørens omkostninger.

Det er netop dette tillæg, der er omdrejningspunkt for budrunden og SEAS-NVE vandt med en pris på 3,24 øre/m3 inkl. moms i tillæg til markedsprisen. For en husstand med et gennemsnitligt naturgasforbrug på cirka 1.500 m3 svarer dette til knap 50 kr.


Kontakter

Pressechef Morten Kidal, mobil 21 70 37 99, e-mail mkl@seas-nve.dk

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum