SEAS-NVE

SEAS-NVE uddeler 100.000 kr. til lokale fællesskaber

Del

Hvad har robotnørder, et madfællesskab og en sansehave til voldsudsatte kvinder med hinanden at gøre? De har det til fælles, at de sammen med syv andre fantastiske fællesskaber, styrker sammenholdet i lokalsamfundene og er med til at gøre region Sjælland til et bedre sted at være. Og så har de alle modtaget en anerkendende støtte fra SEAS-NVE.

”I SEAS-NVE vil vi gerne give en hjælpende hånd til de mange lokale fællesskaber, som hver dag gør en kæmpe indsats for at gøre hverdagen bedre og sjovere i regionen. Det er super godt gået af de mange ildsjæle, der driver fællesskaberne i vores region. Deres engagement betyder rigtig meget for udviklingen af vores region”, siger Jesper Hjulmand, der er administrerende direktør i SEAS-NVE.

SEAS-NVE donerer hvert år 200.000 kr. til lokale fællesskaber og foreninger i regionen, og har i denne donationsrunde modtaget over 300 ansøgninger.

Følgende ti fællesskaber har hver modtaget 10.000 kroner:

 1. Makerspace Vordingborg
  Får støtte til at tilbyde undervisning i bl.a. programmering, 3D-printere, laserskærere og lodde-stationer. Gruppen omkring Makerspace Vordingborg tilbyder alle interesserede at komme forbi og modtage undervisning i de mange maskiner.
 2. Ringsted Krisecenter
  Får støtte til at arrangere aktiviteter i en sansehave for centrets voldsudsatte kvinder og børn. Aktiviteterne tæller bl.a. julestue i sansehaven, dekorationsværksted og fællesspisninger.
 3. Paraplyforeningen 44 Eskilstrup
  Får støtte til at starte et madfælleskab. Med opbakning fra byens skole, foreninger og institutioner er ambitionen at skabe et madfællesskab, der skal lave fællesspisning for alle interesserede i lokalsamfundet.
 4. Ørslev GIF ved Vordingborg
  Får støtte til at finansiere opsætning af elektroniske og dynamiske skilte ved indkørs-len til byen. Skiltene skal gøre det nemmere for lokalsamfundets frivillige at orientere sig om og melde sig til som hjælpere til arrangementer i lokalsamfundets ”Frivilligbank”
 5. Foreningen Lyttesholm Naturcenter ved Rødby
  Får støtte til at etablere en energibesparende og moderne udendørs belysning langs naturområdets stier og veje til gavn for alle naturinteresserede og besøgende.
 6. Jungshoved Lokalråd
  Får støtte til at lægge strøm ind i lokalrådets fire gamle transformatortårne, der skal bruges til turistinformation, som små kunstgallerier og til historiefortælling.
 7. Holbæk Red Devils
  Får støtte til at indkøbe beskyttelsesudstyr, som kan lånes ud til nye og potentielle medlemmer. Udstyret skal bl.a. bruges af foreninger og skoler og under klubbens rookiedays, hvor interesserede kan prøve kræfter med amerikansk fodbold.
 8. Ulstrup Mølle ved Kalundborg
  Er drevet på frivillig basis af Røsnæs Udvikling & Beboerforening og får tilskud til købe håndkværne, valser og sigter, så besøgende børnehaver, skoleklasser og børn og voksne kan prøve at male mel, valse korn og sigte mel.
 9. Bådklubben Ege fra Stevns
  Får støtte til at indkøbe nye joller til ungdomsafdelingens 10-20-årige medlemmer.
 10. Solrød Solisterne fra Solrød Strand
  Får støtte til at lave arrangementer for foreningens enlige og efterladte medlemmer. Foreningen skaber på en frivillig basis sociale arrangementer og socialt samvær for ensomme. 

Kunne I bruge en hjælpende hånd?
SEAS-NVE er et andelsselskab. Det vil sige, at selskabet er ejet af kunderne, af andelshaverne. Derfor ønsker SEAS-NVE at støtte lokale initiativer og arrangementer for på den måde at bidrage dels til fællesskabet dels til udvikling og aktivitet i regionen.

Næste uddeling sker i marts med ansøgningsfrist den 10. marts 2017. 

På SEAS-NVE’s hjemmeside kan man læse mere om kriterierne for at komme i betragtning til en donation.

Kort om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern
I SEAS-NVE varetager vi vores fælles interesser, når vi investerer i vindmøller, skaber innovation for fremtiden og rådgiver om energi. Vi ejer landets geografisk længste elnet og er en af landets største elleverandører.

Vi er Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern, og vi leverer el til vores 386.000 andelshavere og kunder. 

I 2015 var vi 600 medarbejdere og omsatte for 4,2 milliarder kroner.

Med grønne investeringer arbejder vi målrettet på at fremme en bæredygtig og digital fremtid - til fordel for vores andelshavere og kunder.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Pia Rosager Dinesen, Media Relations Manager på mobil: 20221900 eller mail: prd@seas-nve.dk

Nøgleord

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

SEAS-NVE vil bekæmpe digital ulighed med milliardstor fiberudrulning3.10.2018 13:03pressemeddelelse

Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE vil sikre alle lige gode muligheder for at deltage i nutidens og fremtidens digitale samfund. SEAS-NVE tilfører derfor 3,4 mia. kr. i en fiberudrulning på det vestlige og sydlige Sjælland, Lolland, Falster og øerne over de næste fem år gennem datterselskabet Fibia. Ambitionen er, at alle selskabets andelshavere inden udgangen af 2023 tilbydes adgang til 1 Gb/s (1000/1000 Mbit) fremtidssikret fibernet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum