DIBS Payment Services A/S

Se webinar - Introduktion til DIBS Integration

Del

Missede du vores webinar af den eller den anden årsag, eller vil du bare gerne se det igen? Bare rolig, vi har nemlig sørget for at optage det!Har du styr på hvad HTTP Post er og er du knivskarp i hvad der ligger bag et betalingsvindue? Ellers kan du på dette webinar blive klogere på de mere tekniske aspekter af vores betalingsløsninger og få viden om hvad der sker når dine kunder "kalder" vores betalingsvindue. Afspil vores webinar og få viden omkring styling af dit betalingvindue og få svar på nogle af de spørgsmål som vores integration-support oftest får stillet.


Du kan læse mere om vores webinarer og tilmelde dig GRATIS her.

Se og hør webinaret her:

Vil du gerne modtage filerne fra webinaret, så du kan lege med det selv?
Så skriv til maria.pedersen@dibs.dkBilleder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77http://www.dibs.dk/

Om DIBS Payment Services

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1, 7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag over en halv million online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

5 tips til at gøre din webshop klar til Black Friday12.11.2018 06:30aktuelt

Traditionen med Black Friday bliver stadigt større og mere omfattende i Danmark og i år falder datoen d. 23. november. Danskerne elsker at jage de gode tilbud på nettet og det er derfor en god mulighed for de danske webshops at få masser af kunder i forretningen. DIBS by Nets følger hvert år udviklingen på Black Friday og hvert år er der betydelige stigninger at se i antallet af online transaktioner. Her kommer deres Black Friday-tips til de danske webshops.

En »institution i dansk e-handel« fylder rundt: »Stort set alle danskere er i berøring med dem«25.7.2018 11:17pressemeddelelse

De kom 3 måneder før Google - og 7 år før Facebook. 20 år efter stiftelsen gør DIBS Payment Services status efter »en æra« på internettet, der ifølge ejerne Nets har taget betalingsvirksomheden på en startup-rejse fra pionér til en af de ledende kræfter på det danske marked. Men ifølge ledelsen er det langt fra slut: DIBS vil have hele Europa med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum