Plan Danmark

Se min slum - Fotoudstilling af Kenneth Nguyen i Kulturtårnet

Del

Kom tæt på livet i slummen. Sammen med den anerkendte fotograf Kenneth Nguyen står Plan Danmark bag fotoudstilling i Kulturtårnet på Knippelsbro fra den 6. september.

Verdens slumområder vokser vildt og i dag bor op mod én milliard mennesker i byernes slum.

Fotograf Kenneth Nguyen har besøgt to af de slumområder hvor Plan Danmark arbejder med at give unge indflydelse og selv kunne skabe et bedre liv. Billederne fra Sierra Leone og Zambia er blevet til udstillingen ’Se min slum’.

I slummen er boligerne faldefærdige, familier lever meget tæt, der mangler rent vand og hundrede mennesker deles om ét toilet. Der er heller ingen kloakering eller skraldeopsamling.

Vilkårene virker håbløse. Men de unge i slummen i Freetown og Lusaka gør alt, hvad de kan for at bryde med fattigdommen og skabe udvikling, der hvor de bor. Det er omdrejningspunktet for Plans fotoudstilling i Kulturtårnet.

Billederne er ledsaget af tekster, der forklarer, hvordan problematikkerne i slummen spiller ind i FN’s Verdensmål for 2030. Fotoudstillingen er støttet af CISU.

Det 80 år gamle kulturtårn er for nylig blevet renoveret og omdannet til kulturtårn. Det koster 20 kr. (ti kr. for børn) at komme ind, et beløb der udelukkende støtter driften af tårnet.

Udstillingen kan opleves frem til 19. september, tirsdag-lørdag fra kl.12:00-22:00

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Plan Danmark

Plan Danmark
Plan Danmark
Borgergade 10, 2. TV
1300 København K

(+45) 35 300 800https://plandanmark.dk/

Plan International er en af verdens ældste og største humanitære organisationer med fokus på børn og unge. Plan kæmper for, at alle børns rettigheder bliver opfyldt. Vi har et særligt fokus på at ændre fremtiden for millioner af piger, der ikke bliver hørt og set.

Vi arbejder i flere end 50 af verdens fattigste lande for at sikre børns rettigheder. Takket være vores mange Planfaddere nåede Plan sidste år ud til mere end 100 millioner børn. 

Med støtte fra Danida og EU arbejder Plan Danmark også i verdens hastigt voksende storbyer på at gøre slummen til et bedre og mere sikkert sted at vokse op

Læs mere på www.plandanmark.dk 

Følg pressemeddelelser fra Plan Danmark

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Plan Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum