Det Kongelige Teater

Se med, når teenagere danser ballet for teenagere

Del

På fredag livestreamer Det Kongelige Teater verdens eneste kompagni for, med og af børn til alle landets skoler.

Senere i dag og på fredag indtager teenagere både Gamle Scene og tilskuerrækkerne på Kongens Nytorv. Det sker når 7.-9. klasse fra Det Kongelige Teaters Balletskole, det såkaldte Kompagni B, viser deres helt egen forestilling "Breakfast med Bournonville" for flere tusind teenager. På fredag kan voksne og skoleklasser fra Billund til Rønne se med, når forestillingen blive livestreamet til hele Danmark.

"Breakfast med Bournonville" havde premiere på Vejle Musikteater den 2. februar, og 2.500 teenagere har allerede set Kompagni B på turné i Jylland i 2016.

På fredag får alle landets skoler og andre nysgerrige mulighed for at se med, når Det Kongelige Teater livestreamer forestillingen direkte på: http://video.kglteater.dk/live

Læs mere om Kompagni B, verdens første kompagni for, med og af børn her.

"Breakfast med Bournonville" spiller på Gamle Scene:
Onsdag den 6. april kl. 10 og kl. 11:30
Fredag den 8. april kl. 10 (livestreames til hele landet) og kl. 11:30

Gode reportagemuligheder.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum