Det Kongelige Teater

Se med, når teenagere danser ballet for teenagere

Del

På fredag livestreamer Det Kongelige Teater verdens eneste kompagni for, med og af børn til alle landets skoler.

Senere i dag og på fredag indtager teenagere både Gamle Scene og tilskuerrækkerne på Kongens Nytorv. Det sker når 7.-9. klasse fra Det Kongelige Teaters Balletskole, det såkaldte Kompagni B, viser deres helt egen forestilling "Breakfast med Bournonville" for flere tusind teenager. På fredag kan voksne og skoleklasser fra Billund til Rønne se med, når forestillingen blive livestreamet til hele Danmark.

"Breakfast med Bournonville" havde premiere på Vejle Musikteater den 2. februar, og 2.500 teenagere har allerede set Kompagni B på turné i Jylland i 2016.

På fredag får alle landets skoler og andre nysgerrige mulighed for at se med, når Det Kongelige Teater livestreamer forestillingen direkte på: http://video.kglteater.dk/live

Læs mere om Kompagni B, verdens første kompagni for, med og af børn her.

"Breakfast med Bournonville" spiller på Gamle Scene:
Onsdag den 6. april kl. 10 og kl. 11:30
Fredag den 8. april kl. 10 (livestreames til hele landet) og kl. 11:30

Gode reportagemuligheder.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum