Det Kongelige Teater

Se med, når teenagere danser ballet for teenagere

Del

På fredag livestreamer Det Kongelige Teater verdens eneste kompagni for, med og af børn til alle landets skoler.

Senere i dag og på fredag indtager teenagere både Gamle Scene og tilskuerrækkerne på Kongens Nytorv. Det sker når 7.-9. klasse fra Det Kongelige Teaters Balletskole, det såkaldte Kompagni B, viser deres helt egen forestilling "Breakfast med Bournonville" for flere tusind teenager. På fredag kan voksne og skoleklasser fra Billund til Rønne se med, når forestillingen blive livestreamet til hele Danmark.

"Breakfast med Bournonville" havde premiere på Vejle Musikteater den 2. februar, og 2.500 teenagere har allerede set Kompagni B på turné i Jylland i 2016.

På fredag får alle landets skoler og andre nysgerrige mulighed for at se med, når Det Kongelige Teater livestreamer forestillingen direkte på: http://video.kglteater.dk/live

Læs mere om Kompagni B, verdens første kompagni for, med og af børn her.

"Breakfast med Bournonville" spiller på Gamle Scene:
Onsdag den 6. april kl. 10 og kl. 11:30
Fredag den 8. april kl. 10 (livestreames til hele landet) og kl. 11:30

Gode reportagemuligheder.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25Pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum