SEAS-NVE

Se lysfesten i Roskilde fra oven

Del

Den traditionsrige lysfest på Kulturstrøget i Roskilde er på trapperne. SEAS-NVE støtter op om aktiviteter, der fremmer lokalfællesskaber – og ønsker som Roskilde Kommunes samarbejdspartner på gadebelysning at bidrage til en vellykket lysfest. Roskildeborgerne kan blandt andet komme til tops i en bemandet liftvogn på torvet og se de mange lyseffekter i mørket.

SEAS-NVE sørger for optimal belysning under lysfesten  i Roskilde på fredag den 28.  oktober og inviterer Roskildeborgerne til tops i en bemandet liftvogn, så de mange lyseffekter i mørket rigtig kan opleves.
SEAS-NVE sørger for optimal belysning under lysfesten i Roskilde på fredag den 28. oktober og inviterer Roskildeborgerne til tops i en bemandet liftvogn, så de mange lyseffekter i mørket rigtig kan opleves.

”SEAS-NVE har som vores samarbejdspartner på vejbelysning de sidste tre år bakket op omkring vores lysfest ved at sørge for at lukke ned for lyset i den gamle bydel – altid uden beregning. De indgår i arbejdsgrupper omkring arrangementet og investerer tid og engagement, hvilket vi sætter stor pris på. De er også gode til at inddrage andre samarbejdspartnere i processen som eksempelvis Phillips, der leverer lysarmaturer og Dansk Center for lys, der afholder et netværksmøde. Det bidrager alt sammen positivt til vores arbejde. Det er også SEAS-NVE, der er kommet med ideen til liftvognen, der i forbindelse med lysfesten giver borgerne mulighed for at se Roskilde fra oven,” fortæller Marie Berthelsen, der er kulturkoordinator i Roskilde Kommune.

SEAS-NVE har i tæt samarbejde med Roskilde Kommune installeret LED-belysning på Stændertorvet i Roskilde bymidte, der netop skal fremme muligheden for at afholde arrangementer, hvor lys er en vigtig medspiller. Den energibesparende belysning består af 5 lysmaster, der oplyser kørebanen og parkeringspladsen samt 12 pullerter på selve torvet, der er udstyret med ekstra strømstik og er udviklet til at give en varm og hyggelig belysning. Belysningen understøtter arrangementer som lysfesten, der afholdes fredag den 28. oktober. Her kan opleves alt fra spøgelsesture og natkirke til Allehelgensoptog gennem byen.

Se Roskilde fra oven

SEAS-NVE stiller op med en bemandet liftvogn på torvet under lysfesten, hvor Roskildeborgere kan komme til tops og se de mange lyseffekter i mørket.

”Vi prioriterer et tæt langsigtet samarbejde med Roskilde kommune, og det gør vi meget ud af at vise gennem konkrete initiativer og engagement, der ligger ud over den givne opgave. Det er derfor vigtigt for os at stille os til rådighed ved arrangementer som lysfesten på Kulturstrøget i Roskilde. Engagement i samarbejde og fællesskab er ikke nyt i SEAS-NVE. Det er centrale værdier i vores virksomhedskultur, på samme måde som, når vi giver donationer til projekter og aktiviteter, der fremmer det lokale fælleskab,” forklarer Daniel Fogh, Key Account Manager i SEAS-NVE.  

Læs mere om nogle af de aktiviteter, som SEAS-NVE engagerer sig i:

Succesfuld lysfestival sætter Sorø på landkortet 

Læs mere om donationer fra SEAS-NVE

SEAS-NVE vil levere mere end tekniske løsninger
SEAS-NVE driver og vedligeholder 15.000 gadelysarmaturer i Roskilde Kommune og har netop færdiggjort en energirenovering af 4.000 armaturer.

”Faglig stolthed er en selvfølge hos vores montører, der hjælper kunderne hver dag. Men SEAS-NVE ønsker at være mere end en leverandør af tekniske løsninger. Lige som kommuner har særlige forpligtelser over for borgerne, har vi som andelsselskab det samme over for vores andelshavere. Det giver os en særlig forståelse for kommunernes arbejdsbetingelser, udfordringer og behov. Udelys handler derfor ikke kun om teknik og økonomi, men også om æstetik, tryghed og sammenhængskraft,” forklarer Daniel Fogh.

I forbindelse med renoveringen af Stændertorvet i Roskilde bymidte valgte Roskilde Kommune en samarbejdsproces, der inviterede til gode ideer fra samarbejdspartnere. SEAS-NVE, der skal drifte og vedligeholde belysningen, blev derfor involveret helt fra begyndelsen af projektet.

”Ofte indgår belysningsopgaver som denne i større udbud, hvor de hurtigt bliver en lille brik i et stort spil. Ved at definere opgaven som et selvstændigt projekt, og samle de rigtige folk på tværs af faggrupper, nåede vi frem til et virkeligt godt resultat, der gør Stændertorvet til et endnu bedre byrum,” siger Daniel Fogh, der suppleres af kollegaen Helene Maiborg Frølich, Segment Manager:

”Det er vigtigt at tænke drift og vedligehold ind fra starten for at sikre, at det også på den lange bane bliver en funktionel og økonomisk attraktiv løsning. Her bidrager SEAS-NVE altid med viden og erfaringer i forhold til alt fra optimalt materialevalg og fremtidssikre installationer.”

Om LED-løsningen på Stændertorvet i Roskilde
Torvets kørebane og parkeringsplads oplyses med en specialudviklet udgave af Nyhavnsarmaturet monteret på 5 høje master. Samme armatur som også oplyser området omkring domkirken. Torvets lys minder om indendørsbelysning. På selve torvearealet er der opsat 12 Nyhavnspullerter, hvor farvetemperaturen er gjort varmere end normalt for at skabe et hyggeligt lys. Pullerterne er desuden udstyret med strømstik, der skaber flere muligheder for at afholde arrangementer på den store plads.

SEAS-NVE støtter det lokale fællesskab
SEAS-NVE er et andelsselskab, og er altså ejet af kunderne, andelshaverne. Selskabet støtter lokale initiativer og arrangementer med donationer for på den måde at bidrage til fællesskabet samt udvikling i regionen. Lokalfællesskabet er båret af ildsjæle, og med donationer vil SEAS-NVE gerne give dem lidt ekstra medvind. Læs mere om SEAS-NVE’s donationsprogram.  

For yderligere informationer kontakt Pia Rosager Dinesen, Media Relations Manager, Seas-NVE på mobil +45 20221900 eller prd@seas-nve.dk

Nøgleord

Billeder

SEAS-NVE sørger for optimal belysning under lysfesten  i Roskilde på fredag den 28.  oktober og inviterer Roskildeborgerne til tops i en bemandet liftvogn, så de mange lyseffekter i mørket rigtig kan opleves.
SEAS-NVE sørger for optimal belysning under lysfesten i Roskilde på fredag den 28. oktober og inviterer Roskildeborgerne til tops i en bemandet liftvogn, så de mange lyseffekter i mørket rigtig kan opleves.
Download

Vedhæftede filer

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

SEAS-NVE er en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores 560.000 kunder og andelshaveres interesser, når vi investerer i vindmøller, skaber innovation for fremtiden og rådgiver om energi. Når vi udruller fibernet, renoverer gadelys og servicerer landets geografisk længste elnet. Og når vi som en af landets største leverandører af el og naturgas giver vores kunder personlig kundeservice og de løsninger, der passer til deres behov. Vi er godt 900 medarbejdere og omsatte i 2017 for 3,8 milliarder kroner.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

SEAS-NVE vil bekæmpe digital ulighed med milliardstor fiberudrulning3.10.2018 13:03pressemeddelelse

Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE vil sikre alle lige gode muligheder for at deltage i nutidens og fremtidens digitale samfund. SEAS-NVE tilfører derfor 3,4 mia. kr. i en fiberudrulning på det vestlige og sydlige Sjælland, Lolland, Falster og øerne over de næste fem år gennem datterselskabet Fibia. Ambitionen er, at alle selskabets andelshavere inden udgangen af 2023 tilbydes adgang til 1 Gb/s (1000/1000 Mbit) fremtidssikret fibernet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum