Din Tekstforfatter

Se listen: Her er Danmarks bedste Tour de France byer

Del

Tour-feberen raser i det ganske danske land, måske mere end nogensinde før. Tre etaper i Danmark er helt vildt og rigtig mange danskere følger med. Flere byer er blevet en del af de tre etaper, men hvilke byer er egentlig Danmarks bedste Tour de France byer?

Det har cykelentusiasterne fra Cykelpartner.dk fundet frem til, ved at grave sig igennem mere end 100 års Tour de France data.

- Tour de France er årets højdepunkt for os. I år er det helt særligt og måske kan vi endda få en podieplacering igen. Vi elsker at nørde cykling og vi har jo mange dygtige cykelryttere herhjemme, så vi synes det var lidt sjovt at sætte fokus på, hvordan danske ryttere har klaret sig historisk og hvilke byer de er fra, siger Lars Bachmann fra Cykelpartner.dk.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Ryttere kan få såkaldte UCI point, hvis de klarer sig godt i Tour de France. Der gives primært point for etapesejre, dage i gul trøje og slutplacering. Cykelpartner har kigget på alle danske rytteres UCI point gennem mere end 100 år og tildelt deres respektive hjembyer pointene, hvilket altså nu er mundet ud i listen.

Top 10 – inden årets Tour start

Herning topper selvfølgelig listen, med langt ned til 2. pladsen takket være Bjarne Riis.

Tølløse indtager en stærk 2. plads, fordi Michael Rasmussen havde nogle gode år. En stensikker 3. plads går til Frederiksberg, hvor Leif Mortensen og Bo Hamburger står for næsten alle pointene. Mortensen kørte Tour de France i 1971 til 1974 og var den første dansker til at slutte i top 10.

På 4. pladsen finder vi Silkeborg takket være Jesper Skibby og Jakob Fuglsang – og hvis Fuglsang indkasserer flere point, kan Silkeborg faktisk nå helt op på 2. pladsen.

Jonas Vingegaards vanvittige præstation sidste år sikrer Hillerslev en flot 5. plads - og kører Vingegaard lige så stærkt igen i år, ryger den jyske by op på en sikker 2. plads.

Østjyske Malling indtager en 6. plads, med langt ned til København på 7. pladsen. Kim Andersen fra Malling deltog 6 gange i 80’erne og vandt hele 2 etapesejre. Han var også den første dansker til at køre i den gule trøje.

8. pladsen går til Helsinge, som kan takke Rolf Sørensen for den store pointhøst. Han deltog 7 gange, vandt 2 etapesejre og kørte hele fire dage i den gule trøje.

Med halvt så mange point kommer fynske Strib på en 9. plads, men Søren Kragh Andersen har gode muligheder for at hive sin hjemby længere op på listen i fremtiden. Hillerød kommer på en 10. plads.

Michael Valgren har gode muligheder for at hive Vestjyske Østerild op i top 10, som i dag ligger nr. 15 på listen.

www.tdf.cykelpartner.dk kan du se meget mere og finde alle detaljer for både ryttere og byer.

Kontakter

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem2.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Nye undersøgelser: En god leder sikrer trivsel på arbejdspladsen1.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trivsel på arbejdspladsen kommer fra mange retninger. Undersøgelser viser, at en af dem, og måske den vigtigste, er forholdet mellem leder og medarbejder. Forholdet kan se ud på mange måder: Måske er det afslappet, personligt og komplet åbent, eller måske er det høfligt, venligt og en anelse distanceret. Begge scenarier kan give trivsel, men ser forholdet derimod anstrengt, anspændt og lukket ud, er der en stor risiko for, at trivslen falder blandt medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum