Mikonomi.dk

Se kortet: Her er Danmarks farligste kommuner i 2018

Del

I en ny undersøgelse, foretaget af Mikonomi.dk, konkluderes det, at Lolland, Brøndby og Brønderslev Kommune er de tre farligste kommuner i Danmark i 2018. I Lolland og Brøndby Kommune sker der blandt andet mere end dobbelt så mange voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger sammenlignet med landsgennemsnittet.

I en ny undersøgelse, udarbejdet af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, illustreres det, at Lolland, Brøndby og Brønderslev Kommune er de mindst sikre danske kommuner. Derimod er Ø-kommunerne, Læsø, Samsø og Ærø, de tre mest sikre kommuner. Dette er vurderet ud fra antallet af færdselsuheld pr. tusinde bil, voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger og indbrud pr. tusinde hus i hver enkelt kommune.

Dobbelt så mange voldsforbrydelser i Brøndby og Lolland Kommune

En af de største årsager til, at Lolland og Brøndby Kommune ender som de to farligste kommuner i Danmark, skyldes blandt andet det høje antal af voldsforbrydelser. I 2017 var der i de to kommuner henholdsvis 8,22 og 7,26 voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger. Til sammenligning ligger gennemsnittet for alle de danske kommuner kun på 3,71‰. Derved oplever både Lolland og Brøndby Kommune dobbelt så mange voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger sammenholdt med de resterende danske kommuner.

Ø-kommunerne er de sikreste kommuner i Danmark

De tre sikreste kommuner er, i henhold til undersøgelsen, Læsø, Samsø og Ærø Kommune. Dette skyldes blandt, at både Læsø og Samsø, ifølge tal fra Danmarks Statistik, ikke har haft nogle færdelsuheld med en personbil involveret i 2017. Ligeså har de to kommuner heller ikke haft nogen indbrud sidste år. I undersøgelsens sidste kriterium, voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger, ligger de tre kommuner ligeså i top fem over de kommuner med de færreste voldsforbrydelser. Læsø er yderligere den kommune med det laveste antal af voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger, der kun ligger på 0,56‰.

Hvis du vil have et yderligere indblik i, hvor sikker din kommune er, kan du læse mere om undersøgelsen her.

Ønsker du at bruge kortet på din hjemmeside, kan du blot kopiere denne kode: <iframe id="datawrapper-chart-PabdJ" src="//datawrapper.dwcdn.net/PabdJ/1/" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" width="600" height="400"></iframe>

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Bøderegn: Her gives der flest fartbøder pr. fotovogn24.4.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Data fra Rigspolitiet, som Mikonomi.dk har fået aktindsigt i, viser, at der statistisk set er størst risiko for at få en fartbøde fra en af politiets fotovogne på de danske motorveje. Der blev i 2018 udskrevet 119.936 fartbøder på motorvejene, fordelt over kun 266 fotovogne. Dette betyder, at der er pr. fotovogn rundt regnet er skrevet 451 fartbøder i 2018. Til sammenligning er der i tættere bebyggede områder kun skrevet 47 fartbøder pr. fotovogn.

Ny data viser: 264% større risiko for tyveri i København2.4.2019 10:46:18 CESTPressemeddelelse

Mikonomi.dk har analyseret nyt data fra Rigspolitiets statistikker, for at finde ud af, hvilke af Danmarks 12 politikredse, der er mest plaget af tyverier. Befinder du dig i København, er der mere end 264% så stor risiko for at få stjålet dine ejendele end i den næstmest tyveri-ramte politikreds. Mod alle forventninger har København dog, med kun 16 tilfælde, landets næstlaveste antal tilfælde af tricktyveri ved beboelse pr. 1.000 indbyggere.

Ny undersøgelse: Her kører de mest hensynsløse bilister i 201913.3.2019 08:45:00 CETPressemeddelelse

I en ny undersøgelse, foretaget af Mikonomi.dk, konkluderes det, at de mest hensynsløse bilister kører i Københavns Vestegns Politikreds. I undersøgelsen er der fokus på, hvor fartgrænser og vigepligter oftest ikke overholdes, hvor bilister kører alt for tæt på hinanden og hvor der overhales til fare eller ulempe m.m. Undersøgelsen viser blandt andet, at dobbelt så mange på Vestegnen kører over for rødt sammenlignet med landsgennemsnittet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum