Mikonomi.dk

Se kortet: Her er Danmarks farligste kommuner i 2018

Del

I en ny undersøgelse, foretaget af Mikonomi.dk, konkluderes det, at Lolland, Brøndby og Brønderslev Kommune er de tre farligste kommuner i Danmark i 2018. I Lolland og Brøndby Kommune sker der blandt andet mere end dobbelt så mange voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger sammenlignet med landsgennemsnittet.

I en ny undersøgelse, udarbejdet af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, illustreres det, at Lolland, Brøndby og Brønderslev Kommune er de mindst sikre danske kommuner. Derimod er Ø-kommunerne, Læsø, Samsø og Ærø, de tre mest sikre kommuner. Dette er vurderet ud fra antallet af færdselsuheld pr. tusinde bil, voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger og indbrud pr. tusinde hus i hver enkelt kommune.

Dobbelt så mange voldsforbrydelser i Brøndby og Lolland Kommune

En af de største årsager til, at Lolland og Brøndby Kommune ender som de to farligste kommuner i Danmark, skyldes blandt andet det høje antal af voldsforbrydelser. I 2017 var der i de to kommuner henholdsvis 8,22 og 7,26 voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger. Til sammenligning ligger gennemsnittet for alle de danske kommuner kun på 3,71‰. Derved oplever både Lolland og Brøndby Kommune dobbelt så mange voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger sammenholdt med de resterende danske kommuner.

Ø-kommunerne er de sikreste kommuner i Danmark

De tre sikreste kommuner er, i henhold til undersøgelsen, Læsø, Samsø og Ærø Kommune. Dette skyldes blandt, at både Læsø og Samsø, ifølge tal fra Danmarks Statistik, ikke har haft nogle færdelsuheld med en personbil involveret i 2017. Ligeså har de to kommuner heller ikke haft nogen indbrud sidste år. I undersøgelsens sidste kriterium, voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger, ligger de tre kommuner ligeså i top fem over de kommuner med de færreste voldsforbrydelser. Læsø er yderligere den kommune med det laveste antal af voldsforbrydelser pr. tusinde indbygger, der kun ligger på 0,56‰.

Hvis du vil have et yderligere indblik i, hvor sikker din kommune er, kan du læse mere om undersøgelsen her.

Ønsker du at bruge kortet på din hjemmeside, kan du blot kopiere denne kode: <iframe id="datawrapper-chart-PabdJ" src="//datawrapper.dwcdn.net/PabdJ/1/" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" width="600" height="400"></iframe>

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum