Klimarådet

Se Klimarådet præsentere sin årlige statusrapport kl. 10.30

Del

Interesserede kan følge med via livestream, når Klimarådet i dag fredag den 25. februar kl. 10.30 præsenterer Statusrapport 2022 – Danmarks nationale klimamål og internationale forpligtelser.

Klimaloven fra 2020 pålægger Klimarådet årligt at afgive anbefalinger til og gøre status for regeringens klimaindsats. En vigtig del af denne status er Klimarådets vurdering af, om klimaindsatsen samlet set anskueliggør, at det danske 70-procentsmål i 2030 nås. Klimarådet skal i sin status også komme med anbefalinger til den fremadrettede klimapolitik.

Statusrapport 2022 – Danmarks nationale klimamål og internationale forpligtelser bliver offentliggjort i dag fredag den 25. februar kl. 10.30, hvor Klimarådet præsenterer rapporten på et pressemøde.

Interesserede kan følge præsentationen via livestream på Klimarådets hjemmeside.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

Klimarådet gør status for dansk klimapolitik og kommer med anbefalinger til regeringens klimaindsats25.2.2022 10:30:00 CET | Pressemeddelelse

Der er de seneste år sket en betydelig fremdrift mod opfyldelse af 70-procentsmålet i 2030, men Klimarådet vurderer i sin årlige statusrapport, at regeringens klimaindsats trods fremdriften endnu ikke anskueliggør, at 70-procentsmålet i 2030 nås. Klimarådet har i sin vurdering bl.a. lagt vægt på, at der endnu ikke er fremlagt tilstrækkeligt konkretiserede strategier eller udspil for de resterende reduktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum