SkillsDenmark

Se hele listen: 290 unge talenter klar til DM i Skills 2022.

Del

De største talenter fra erhvervsuddannelser i hele landet dyster i 49 forskellige fag om at blive danmarksmester ved DM i Skills 2022. Se hele listen her.

Alle udskillelsesløb, lokale mesterskaber og kvalificeringer er nu overstået, og de bedste af de bedste er klar til årets højdepunkt for erhvervsuddannelserne – DM i Skills. Her skal der findes en danmarksmester i 49 forskellige fag indenfor håndværk, industri, service og velfærdsområdet. De 290 dygtigste unge fra hele landet er klar til at dyste over tre dage fra den 28. til 30. april i Høng ved Kalundborg.

”DM i Skills samler de dygtigste unge håndværkere, og de største talenter indenfor industri, service og velfærdsområdet, og vi er stolte over at kunne præsentere det største DM i Skills nogensinde. Vi har i 49 konkurrencefag og 22 demonstrationsfag, hvilket er rekord. Derfor har vi også rekord mange deltagere vi glæder os meget til at skyde det hele i gang den 28. april”, siger Simon Neegaard-Holm, direktør for SkillsDenmark.

Konkurrencedeltagerne fordeler sig over hele landet og mange forskellige uddannelsesinstitutioner. Den fulde liste over alle deltagere kan findes her: Konkurrencedeltagere - SkillsDenmark 

Det er også muligt at se deltagerne på en danmarkskort for et hurtigt overblik over, hvor i landet de forskellige kommer fra: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1A1v8wdOSWjKjplmVK4oJgtwjBs-e4QHc&usp=sharing

Der kan formidles kontakt til den enkelte deltager ved henvendelse til SkillsDenmark.

For yderligere information:

Rudi Damkjær, kommunikationschef SkillsDenmark: rda@skillsdenmark.dk / 2092 3464.

Nøgleord

Links

Information om SkillsDenmark

SkillsDenmark
SkillsDenmark
Ny Kongensgade 15, 1. sal
1472 København K

http://www.skillsdenmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SkillsDenmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum