Samlino.dk

Se dig for: Kæmpe prisforskel, når du skal opmagasinere dine ejendele

Del

De senere år er der kommet stadig flere aktører, der udbyder opmagasinering af ejendele, men der er voldsomme prisforskelle på markedet, viser en helt ny analyse fra Samlino.dk

Spar 7.000 kroner årligt ved at køre 10 kilometer ud af København. 
 
Så store prisforskelle er der på markedet for opmagasinering af ejendele i københavnsområdet, viser en helt ny analyse, som sammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget. 
 
I analysen er der taget udgangspunkt i en typisk familie på fire personer, der har brug for at leje 3-4 km2, hvor der kan står 15-20 flyttekasser til vintertøj m.m.
 
I takt med at stadig flere flytter til København, er markedet for opmagasinering af ejendele vokset markant, hvilket har ført til, at der er kommet stadig flere aktører på markedet. Samlino.dk har analyseret priserne hos 17 selskaber i hovedstadsområdet.
 
Den øgede konkurrence har også gjort, at forskellen på at leje 3-4 m2 i dag kan være på helt op til 7.000 kroner årligt ved at deponere sine ejendele i Hvidovre fremfor Amagerbro, der har Københavns dyreste opbevaring, ifølge analysen, Samlino.dk har foretaget. 
 
Og hvis man har mulighed for at køre en time udenfor byen, er den årlige besparelse på helt op til 10.000 kroner årligt. 
 
Kristian Pitzner-Jørgensen, der er administrerende direktør i Samlino.dk, kalder de store prisudsving opsigtsvækkende.
 
- Vores analyse viser, at hvis man blot er villig til at køre få kilometer efter sine ting, er der rigtig mange penge at spare. Her snakker vi altså beløb, der næsten kan betale for en ferie for hele familien.
 
- Det er de fleste imidlertid ikke, og det afspejles i priserne på markedet. siger Kristian Pitzner-Jørgensen, der opfordrer til at gennemgå markedet nøje, inden man takker ja til en lejekontrakt. 

Om undersøgelsen:

17 leverandører er medtaget. Det er standardpriser og ikke tilbudspriser. Lagerrummene ligger maksimalt en time og ti minutters kørsel fra København. Rummene i undersøgelsen er cirka fire kvadratmeter, opvarmede og gratis at komme til.
 
Så stor er prisforskellen på syv udvalgte leverandører
 
- Pelican Self Storage, Amagerbro: 1099 kroner per måned.
- Shurgard, Østerbro: 926 kroner per måned.
- Shurgard, Roskilde: 777 kroner per måned.
- City Self-Storage, Albertslund: 679 kroner per måned.
- Lagerhotel Nord, Kvistgaard: 465 kroner per måned.
- Easy Storage, Hvidovre: 356 kroner per måned.
- Tølløse lager og opbevaring, Tølløse: 280 kroner om måneden.
 
Kilde: Samlino.

Nøgleord

Kontakter

Simon Hovmand-Stilling mobil 50696264

Links

Information om Samlino.dk

Følg pressemeddelelser fra Samlino.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Samlino.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum