Aabenraa Kommune

Se billederne: H.M. Dronningen besøgte Aabenraa Kommune

Del

Mandag 18. juli anløb Kongeskibet med H.M. Dronningen ombord havnen i Aabenraa. Borgmester Jan Riber Jakobsen stod klar til at modtage H.M. Dronningen på hendes videre vej mod Gråsten.

H.M. Dronningen var mandag 18. juli på et kort besøg på Aabenraa Havn, hvor hun blev modtaget af borgmester Jan Riber Jakobsen. Efter at have modtaget blomster, hilst på en række indbudte gæster og de fremmødte tilskuere kørte H.M. Dronningen videre mod Gråsten.

Det korte besøg blev overværet af en stor tilskuerskare, der fik lejlighed til at vinke til H.M. Dronningen, inden hun fortsatte mod Gråsten.

Billeder fra H.M. Dronningens besøg kan downloades herunder.

Kontakter

Udviklingskonsulent Aabenraa Kommune, Martine Greve Justesen, tlf.: 23 82 37 31; e-mail: mgju@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum