Syddansk Universitet

SDU skal have ny bestyrelsesformand

Del

SDU har igangsat arbejdet med at finde en ny bestyrelsesformand pr 1. januar 2023 i stedet for Niels Thorborg, der fratræder ved udgangen af året.

Der er netop offentliggjort et opslag efter en ny formand for SDU’s bestyrelse. Ved årsskiftet udløber udpegningsperioden for den nuværende formand, Niels Thorborg, der på det tidspunkt har været medlem af bestyrelsen i to perioder og derfor ikke har mulighed for at blive udpeget igen.

Den nye formand spiller en afgørende rolle for den fortsatte udvikling af SDU og har til opgave at sikre et godt samarbejde i bestyrelsen, som består af eksterne medlemmer samt medarbejder- og studenterrepræsentanter.

SDU’s indstillingsorgan vil - efter fristen for at tilkendegive, at man er kandidat - indstille minimum to kandidater til SDU’s udpegningsorgan, der udpeger en kandidat, som til sidst skal godkendes af uddannelses- og forskningsministeren.

Processen løber hen over efteråret 2022, og den nye formand tiltræder den 1. januar 2023.

Læs mere om hvervet som formand for SDU’s bestyrelse og se opslaget på https://sdu.dk/formand 

Billeder

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum