Live Nation Denmark ApS

SCORPIONS ‘ROCK BELIEVER WORLD TOUR' I JYSKE BANK BOXEN FREDAG 10. JUNI 2022

Del

SCORPIONS ‘ROCK BELIEVER WORLD TOUR' I JYSKE BANK BOXEN FREDAG 10. JUNI 2022

Support: Mammoth featuring Wolfgang Van Halen

SCORPIONS HAR UDGIVET NYT STUDIEALBUM “ROCK BELIEVER” & ANNONCERER WORLD TOUR 2022

+ FEJRER 50-ÅRS JUBILÆUM FOR DERES DEBUTALBUM

+ LAS VEGAS RESIDENCY STARTER VERDENSTOUREN INKLUSIV SEKS SHOWS I DERES HJEMLAND TYSKLAND


Det legendariske rockband vender tilbage med et nyt album og verdensturné! I februar i år udgav SCORPIONS deres 19. studiealbum "Rock Believer" der bliver efterfulgt af en verdensturné. Under pandemien trak bandet sig tilbage til studiet i deres tyske hjemby, Hannover og begyndte at arbejde på nye sange. For første gang færdiggjorde Ex-Mötorhead-trommeslageren Mikkey Dee den legendariske SCORPIONS hårde rock-lyd. "Albummet er skrevet og indspillet i Scorpions DNA med kerne Schenker/Meine kompositioner", siger frontmand Klaus Meine og forklarer, hvorfor de nye sange er lige så friske og kraftfulde som deres 80'er albums: "Vi indspillede albummet som et band live, i ét rum, som vi gjorde tilbage i 80'erne. Vi kan ikke vente med at komme i gang og endelig spille for vores fans igen." Lyden har en energi og kompromisløs kvalitet, som et adrenalinsus, og efterlader ingen tvivl om hvilken slags power rocklegenderne vil levere live.

"Rock Believer" udkom den 11. februar 2022, men den første single var nummeret "Peacemaker" som bandet udsendte i oktober 2021.

2022 er i sandhed et meget specielt år: For præcis 50 år siden, den 22. januar 1972, udgav SCORPIONS deres spektakulære debut og startede deres internationale karriere. Endnu en milepæl og endnu en grund til at fejre med deres fans rundt om i verden:

SCORPIONS påbegynder deres "Rock Believer World Tour" i Las Vegas, hvor bandet spiller deres residency på Planet Hollywood Hotel fra den 26. marts til den 16. april 2022. Bagefter krydser de Atlanten og tager til Europa, hvor de skal spille bl.a Accor Arena i Paris – et af kontinentets største spillesteder – samt ni europæiske lande, herunder seks shows i Tyskland. "Vi havde så meget energi og sjov med at indspille albummet og kan ikke vente med endelig at spille live igen," siger Matthias Jabs og Klaus Meine forklarer: "Vi har aldrig haft så lang en turnépause, som vi havde under pandemien. Det har selvfølgelig øget vores appetit, så vi glæder os nu til at tage tilbage på turné igen”.

SCORPIONS’ grundlægger og guitarist Rudolf Schenker: "Udsigten til at rocke med mine bandkammerater foran hundredtusindvis af fans næste år og præsentere dem for vores nye album giver mig allerede gåsehud. Dette album og den kommende verdensturné bliver også noget helt særligt i vores karriere.”

SCORPIONS er Tysklands nummer ét rockband og et af de vigtigste rockbands i de sidste årtier. Til dato har SCORPIONS solgt over 120 millioner plader, spillet over 5000 koncerter og skabt en tidløs klassiker med deres legendariske single "Wind Of Change", der har domineret hitlisterne verden over. Utallige priser, en stjerne på Hollywood Rock Walk of Fame og andre hitsingler som "Rock You Like A Hurricane", "Still Loving You" og mange flere fulgte. Deres tidligere succeser understreger på imponerende vis den indflydelse, SCORPIONS har i rockverdenen. Det nye album "Rock Believer" er som nævnt netop udkommet den 11. februar i år.

Lyt til “Rock Believer” her: https://scorpions.lnk.to/rockbeliever
Lyt til “The Best Live Songs” her:
https://Scorpions.lnk.to/LiveOnTour

Som support har Scorpions’ Wolfgang Van Halen med, der er søn af ikoniske Eddie Van Halen. Han varmer publikum op sammen med sit band Mammoth WVH.      

 

Billetpriser: PL1 600,- / PL2 (Stå) 500,- / PL2 500,- / PL3 400 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 25. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter torsdag 24. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den unge UK rap-komet Aitch kommer til Store VEGA.24.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer AITCH STORE VEGA 7. FEBRUAR 2023 Den unge UK rap-komet Aitch kommer til Store VEGA. Det har været nogle vilde år for Aitch siden han fik sit gennembrud med ’Straight Rhymez’ fra 2018. På bare fire år har han haft 6 singler i Top 10 i UK og arbejdet sammen med en imponerende række af artister som Stormzy, Young T and Bugsey, Russ og Tion Wayne. Han var sågar med på Ed Sheerans remix af ’Take Me Back To London’. Den 22-årige rapper udtaler om sin succes: “It all happened so fast I feel like I just blinked and I arrived here, but in another way I look back and it feels like ages ago, when I first blew up, ‘cos so much has happened since then. Everything just gets bigger and better. Everything is times ten now.” Efter at have brugt nedlukningen til at finpudse sit kommende debutalbum er Aitch mere end parat til at bevise hvorfor han er en af de mest hypede rappere på UK-scenen. Og man skal ikke tage fejl, ambitionen er mere end UK; Aitch sigter nemlig efter

Bruce Springsteen And E Street Band til Parken 11. og 13. juli 202324.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

BRUCE SPRINGSTEEN AND E STREET BAND I PARKEN 11. JULI + 13. JULI 2023 BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND ANNONCERER INTERNATIONAL 2023 TOUR Bruce Springsteen And The E Street Band markerer deres tilbagevenden til landevejen i begyndelsen af februar 2023 med en række amerikanske arenadatoer, som bliver efterfulgt af europæiske stadionshows, der begynder 28. april i Barcelona hvorefter den anden del af den nordamerikanske tour starter i august. Springsteen: “After six years, I’m looking forward to seeing our great and loyal fans next year. And I’m looking forward to once again sharing the stage with the legendary E Street Band. See you out there, next year — and beyond.” De planlagte europæiske datoer kan ses herunder og på BruceSpringsteen.net, yderligere datoer og shows annonceres på et senere tidspunkt. Disse 2023 datoer, vil være de første livekoncerter for Bruce Springsteen and The E Street Band siden de afsluttede deres 14 måneder lange, verdensomspændende ’The River Tour’ i A

Sting kommer til Royal Arena i København til efteråret23.5.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

STING: MY SONGS DEN ANMELDERROSTE VERDENSTURNÉ TILFØJER NYE EUROPÆISKE DATOER INKLUSIV KØBENHAVN, FREDAG 21. OKTOBER 2022 I ROYAL ARENA København 23. maj 2022: The Cherrytree Music Company og Live Nation præsenterer: Vi er stolte af, at Stings populære My Songs verdensturné gæster København til efteråret. Inden vi inviterer Sting indenfor i Royal Arena fredag 21. oktober, kan hans mange danske fans glæde sig over hans udendørskoncert i Fængslet i Horsens fredag 24. juni. hvor der i skrivende stund er få billetter tilbage. Stings My Songs er et sprudlende og dynamisk show, som er fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af den 17 x Grammy vinders langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Efter seks udsolgte aftener på London Palladium, blev My Songs hyldet som "en mesterklasse" af The Times; "Sting forbliver en ubestrideligt dygtig performer med et guldbelagt bagkatalog". En musikalsk rejse gennem tiden, hvor hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’,

Kodaline bringer deres storladne rocksange tilbage til Danmark.23.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer KODALINE STORE VEGA 14. OKTOBER 2022 Kodaline bringer deres storladne rocksange tilbage til Danmark. Efter den enorme succes med deres seneste studiealbum 'One Day At A Time', som er blevet streamet mere end 300 millioner gange, annoncerer Kodaline at de er klar til at træde ud på scenen igen på en omfattende turné i hele Europa i oktober/november 2022. Om touren udtaler bandet:“We’re excited to get back on the road, musically this tour is something we’ve never done before, it’s a show we’re very proud of and it’s something we’ve wanted to do for a very long time. We hope you guys enjoy it as much as we do” . Den irske rock-kvartet Kodaline specialiserer i flydende radioparat guitar rock og er blevet sammenlignet med bands som Coldplay, Keane, U2 og Oasis. Gruppen fandt sammen i arbejderbyen Swords og består af Steve Garrigan, Vinnie May, Jr., Jason Boland og Mark Prendergast. De udgav deres debutalbum ’In A Perfect World’ i 2013 med singlerne ’High Hope

Det britiske rockband Editors kommer til Store VEGA.18.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer EDITORS STORE VEGA 7. OKTOBER 2022 Editors, et af Storbritanniens mest toneangivende rock-bands, kommer til Store VEGA. Med deres kombination af mørk kantet rock og en skarp sans for fængende pop-elementer, brød det engelske band Editors igennem i starten af 00’erne. De var en stor del af periodens post-punk genopblomstring sammen med navne som Interpol, White Lies og the Cinematics. Efter deres debutalbum ’The Back Room’ (2005) scorede de et par topplaceringer på hitlisterne i Storbritannien bl.a. med ’This Light and on This Evening’ (2009), hvor bandet begyndte at bruge elementer fra synth pop. De fortsatte ned ad denne elektroniske vej med ’In Dream’ (2015) inden de ramte den perfekte balance mellem rock og elektronisk på ’Violence’ (2018). Bandet har i alt udgivet 6 studiealbums som alle er gået i top-10 i Storbritannien. Editors er et band der aldrig har stået stille i løbet af deres 17-årige karriere. Med deres seneste single ’Heart Attack’, har de

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum