Grouleff Communications

Scape Technologies blandt de 50 mest værdifulde brands

Del

Den fynske bin-picking-virksomheds CEO, Søren Bøving-Andersen, har nu et ”Certificate of Excellence”, der fortæller, at Scape Technologies tilhører det fornemme selskab af virksomheder, der i USA anses for verdens 50 mest værdifulde brands i 2019. Bag udnævnelsen står det amerikanske erhvervsmagasin Silicon Review, der hvert år offentliggør en liste over virksomheder, der ikke blot står bag værdifulde produkter, men som samtidig bidrager til erhvervslivet og teknologimarkedet generelt.

Og det er ikke tilfældigt, at Scape Technologies løber med den fine hæder. Fynboerne bliver anset for at være førende på verdensplan inden for bin-picking og har udviklet teknologier, der har fungeret optimalt og stabilt lige siden 2011. Automobilbranchen, der anses for at være en af de sværeste og mest krævende brancher overhovedet, er for eksempel storkunde hos Scape Technologies, og firmaet bliver generelt anset for at være en teknologisk frontrunner på sit felt. Denne førerposition vil man beholde hos firmaet i Odense, og der er derfor blevet lagt en fast plan for de næste tre år, som skal sikre fremgang og udvikling.

De avancerede robotløsninger fra Scape Technologies sikrer hurtig, effektiv og præcis plukning, kontrol og pakning af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – heraf begrebet bin-picking. Scape Technologies’ løsninger henvender sig til automationsmarkedet i forskellige brancher og anvendelser, hvor genstande skal plukkes fra paller inden den følgende proces. Det kan for eksempel være montage af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, kvalitetskontrol og pakning

Med de skalérbare løsninger har Scape Technologies løst mange krævende bin-picking-projekter, som kører i døgndrift – i såvel Europa som i Kina. Og har på den måde bevist, at bin-picking ikke bare fungerer, men også er meget profitabelt.

Den innovative virksomhed udvikler konstant nye produkter for at beholde førertrøjen på. Seneste eksempel er fra april, hvor Scape Technologies lancerede SCAPE Mini-Picker, der henvender sig til nye segmenter på markedet. Den nye SCAPE Mini-Picker er en nem løsning med et startsæt til driftssikker bin-picking. SCAPE Mini-Picker er udviklet til virksomheder, teknologicentre eller uddannelsesinstitutioner, som gerne vil hurtigt i gang med at få bin-picking erfaringer uden at foretage store investeringer.

Kontakter

Scape Technologies A/S
Kochsgade 31C, 3.
5000 Odense C
Danmark
www.scapetechnologies.com

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Grouleff Communications

Grouleff Communications
Ny Banegårdsgade 55, 4 sal.
8000 Aarhus C

+45 70 27 08 72http://www.grouleff.it/

Om Scape Technologies

Grundlagt i 2004. Navnet SCAPE er en forkortelse af "Smart Classifier and Pose Estimation". Virksomheden har kunder i Sverige, Tyskland, Danmark, Frankrig, England, Spanien, Finland og Kina. SCAPE Bin-Picker systemerne sælges i samarbejde med systemintegratorer, der har ansvar for at montere og drive systemerne i slutkundens produktionsanlæg. Scape Technologies tilbyder også en række betalte services, der sikrer stabil kvalitet og driftssikkerhed af SCAPE-systemerne.

 

Fakta om Scape Technologies:

  • Mere end 15 års forskning og udvikling
  • Mere end 75 implementeringer hos kunder
  • Mere end 30.000.000 bildele er blevet bin-picked
  • Tre regionale kontorer 

Følg pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Fynsk stemmestyret byggerobot belønnet af EU-fonde12.9.2019 07:00:00 CESTNyhed

Den danske, stemmestyrede skærerobot fra Kobots – Voice Responsive Robotics er med topkarakter blevet tildelt 4,5 millioner kroner fra to EU-fonde, nemlig SME Instrument og Eurostars. De to fonde støtter små virksomheder på vej frem, på dels udviklings- og dels salgssiden. EU har dermed fået øjnene op for det store potentiale indenfor stemmestyrede robotter, der på en gang effektiviserer, mindsker spild og forbedrer sikkerhed og arbejdsmiljø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum