Scanwo A/S

Scanwo holder åbent hus i Ishøj søndag d. 7. oktober

Del

Scanwo holder åbent hus 7. oktober fra klokken 13 til 15 på Rosenvangen 13 i Ishøj med fokus på fordelene ved et træhus og selvbyg. Der er nemlig stor interesse for selvbyg i Storkøbenhavn.

Scanwo slår dørene op til åbent hus søndag d. 7 oktober. Alle er velkomne fra klokken 13 til 15 . Foto: PR.
Scanwo slår dørene op til åbent hus søndag d. 7 oktober. Alle er velkomne fra klokken 13 til 15 . Foto: PR.

Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner, slår dørene op til åbent hus søndag d. 7. oktober fra klokken 13 til 15 på Rosenvangen 13 i Ishøj.

Huset er et 150 kvadratmeter stort bjælkehus, som er opført som selvbyg. Den familievenlige planløsning er lavet efter bygherrens anvisninger, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver plads at boltre sig på for den lille børnefamilie, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.       

 Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Ishøj bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benytter Scanwo udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien.

Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et yderst positivt boligmarked i Storkøbenhavn er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

 Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har leveret en såkaldt selvbygløsning, hvor bygherren har stået for alle dele af byggeprocessen samt planløsning, men det er også muligt at blive boligejer med en færdig- eller medbygløsning.

 – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde kroner. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Rosenvangen 13, 2635 Ishøj, søndag den 7. oktober fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Kontakter

Billeder

Scanwo slår dørene op til åbent hus søndag d. 7 oktober. Alle er velkomne fra klokken 13 til 15 . Foto: PR.
Scanwo slår dørene op til åbent hus søndag d. 7 oktober. Alle er velkomne fra klokken 13 til 15 . Foto: PR.
Download

Information om Scanwo A/S

Scanwo A/S
Scanwo A/S
Skomagervej 13A
7100 Vejle

76 90 70 00http://www.scanwo.dk/

Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus. www.scanwo.dk

Følg pressemeddelelser fra Scanwo A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Scanwo A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum