SCADA International

SCADA International lancerer ny løsning for optimeret drift af hybride energiparker

Del

Med OneView® Hybrid Control Unit tilbyder SCADA International en central kontrol- og reguleringsløsning for hybride energiparker, der består af flere installationstyper som f.eks. vindmøller, sol og batteri-lagring.

Flere og flere lande har et ønske om at blive uafhængige af fossile energikilder senest i 2050. Markedet for bæredygtig energi udvikler sig hastigt i Europa, Australien samt Nord- og Sydamerika – og i retning af stadigt mere komplekse set-ups i hybridparker med uens energikilder som multi-brand møller, solenergianlæg samt batterianlæg til lagring.

Tendensen er, at kompleksiteten fortsat vil øges i de kommende år, og det giver nye udfordringer inden for monitorering og overordnet styring. SCADA International præsenterer nu en løsning, der optimerer driften af hybridparker; OneView® Hybrid Control Unit.

- Vi ser et stigende antal hybride energiparker, da de sikrer optimeret elproduktion og mere ensartede og stabile leverancer. For optimal styring og rentabilitet i disse parker er det imidlertid kritisk med fleksible styringssystemer, der kan håndtere data til kontrol, overvågning af drift og optimering af de forskellige installationer – og ikke mindst tilbyder et lettilgængeligt overblik over disse data i en ensartet grænseflade. Det imødekommer vi med vores nye løsning, siger CEO i SCADA International, Thomas Bagger.

OneView® SCADA-løsningen indsamler data og præsenterer bl.a. præcise beregninger af oppe- og nedetid, tabt produktion og tilgængelighed på tværs af energikilderne. Systemet er fleksibelt og kan skaleres og tilpasses efter behov.

Krav om fleksibilitet

SCADA International er med virksomhedens OneView® SCADA løsning allerede førende inden for software til driftsoptimering af multi-brand vindmølleparker. Og nu bliver det altså muligt at opnå tilsvarende muligheder for at optimere effektiviteten i hybridparkerne.

- Når vi taler om hybride energiparker med kombinerede vedvarende energikilder, strømfordeling, belastningsstyring og batterilagring, er der stærk efterspørgsel i markedet efter en central kontrol- og reguleringsløsning, der er fleksibel nok til at imødekomme aktuelle, projektspecifikke krav. Det imødekommer vi med den nye OneView® Hybrid Control Unit-løsning, der supplerer vores OneView® Energy Control Unit, som allerede benyttes i setups globalt, siger Christian Daather, Director Global Sales Development SCADA International.

SCADA International har gennemført flere end 1.000 installationer af SCADA-systemer hos virksomheder inden for vedvarende energi.

Kontakter

Billeder

Information om SCADA International

SCADA International
A.C.Illums Vej 4A
8600 Silkeborg

SCADA International gør det muligt for den vedvarende energisektor at optimere produktion og reducere omkostninger. Det sker gennem intelligente software- og hardwareløsninger, der registrerer livedata fra forskellige mølletyper og omdanner dem til beslutningsunderstøttende information.

Med hovedkontor i Danmark beskæftiger SCADA International knap 100 vind- og SCADA-specialister på kontorer i Tyskland, Polen, Ukraine, Storbritannien og USA. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001.

Følg pressemeddelelser fra SCADA International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.